web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Elis Pavaje a finalizat o fabrică de 20 mil. euro la Arad

Elis Pavaje a finalizat o fabrică de 20 mil. euro la Arad

Elis Pavaje a lucrat anul trecut la fabrica de la Arad, a cărei construcţie, incluzând platforma logistică, a fost finalizată aproape integral, aceasta devenind cea mai mare unitate de producţie a companiei, potrivit Ziarului Financiar.

Elis Pavaje a investit 20 de milioane de euro în fabrica de la Arad, a cărei construcţie, incluzând platforma logistică, a fost finalizată aproape integral, aceasta devenind cea mai mare unitate de producţie a companiei. Platforma noii fabrici se întinde pe o suprafaţă de 110.000 de metri pătraţi, iar capacitatea tehnologică a liniei de producţie este de 7.000 de metri pătraţi de pavele pe zi.  Fabrica a început să producă la finalul anului 2022, atât produse standard, cât şi produse premium.

Elis Pavaje a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 313 milioane de lei, în creştere cu 9% comparativ cu anul precedent, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului de Finanţe. Profitul companiei a fost mai mult decât dublu în 2021 faţă de 2020, ajungând la aproape 55 de milioane de lei. Pentru 2022, Elis Pavaje estima, în vară, afaceri în creştere cu 25% faţă de anul anterior.

Elis Pavaje face parte din grupul de firme Elis, deţinut de familia Goţa în localitatea Petreşti, judeţul Alba. Pe lângă cele patru fabrici de pavele şi produse prefabricate din beton vibropresat, care activează sub denumirea Elis Pavaje, din grup fac parte şi alte companii care furnizează agregate de carieră sau balastieră, beton asfaltic, pentru producţia prefabricatelor din beton, în lucrările realizate de către Elis Pavaje şi pentru vânzare.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW