20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCompania mixtă româno-cehă Atrea a deschis punct de lucru în parcul industrial...

Compania mixtă româno-cehă Atrea a deschis punct de lucru în parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca

Compania mixtă româno-cehă Atrea, specializată în producerea și furnizarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură, destinate caselor și clădirilor comerciale, a deschis punct de lucru în parcul industrial Tetarom I din Cluj-Napoca.

”Ne bucură să putem anunța, încă de la început de an, atragerea unei noi companii, în Parcul Industrial de pe Tăietura Turcului, aflat sub autoritatea forului administrativ județean. Îi urăm bun-venit noului investitor și îl asigurăm de întreg sprijinul necesar! Vestea bună este că ne pregătim pentru ocuparea integrală a spațiilor libere din clădirea administrativă A1, fostul Incubator de afaceri. Negocierile pentru ocuparea ultimilor 317 mp de birouri sunt în plină desfășurare”, a spus Alin Tișe, președintele Consiliului Județean Cluj, intr-un comunicat de presa.

Compania Atrea este specializată în producerea și furnizarea sistemelor de ventilație cu recuperare de căldură, destinate caselor și clădirilor comerciale. Aceasta este prezentă în 30 de țări și are peste 400 de angajați, ajungând lider de piață în Cehia, Slovacia și România, dar și unul dintre jucătorii importanți din Germania.

În prezent, în cadrul Parcului Industrial Tetarom I își desfășoară activitatea peste 125 de companii, cu o valoare cumulată a investițiilor de cca. 150 milioane euro. Aici lucrează peste 3.000 de clujeni.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments