23.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăANUNȚURIRevolut adaugă platina şi paladiu pe lista metalelor preţioase care pot fi...

Revolut adaugă platina şi paladiu pe lista metalelor preţioase care pot fi tranzacţionate în aplicaţie

Aplicaţia financiară Revolut anunţă introducerea metalelor preţioase platină şi paladiu în portofoliul de soluţii de investiţii pentru utilizatorii din Spaţiul Economic European (SEE), Elveţia şi Regatul Unit.

La fel ca aurul şi argintul, expunerea la platină şi paladiu se poate transfera către un alt client Revolut sau poate fi convertită instant în criptomonede sau monede fiat digitale pentru efectuarea de plăţi. De asemenea, direct din aplicaţie, clienţii pot seta un anumit preţ la care să se realizeze automat expunerea la aceste mărfuri, arată informaţiile transmise luni de oficialii Revolut.

”Odată cu această nouă expunere la cele două metale preţioase, clienţii din SEE, Elveţia şi Regatul Unit pot să îşi diversifice şi mai mult portofoliul de investiţii”, spune Yaroslav Kravchenko, directorul  Wealth & Trading Revolut.

Revolut a introdus în portofoliul său de produse şi servicii financiare expunerea la metale preţioase, în martie 2020, cu primul metal, aurul. Trei luni mai târziu, a fost adăugată şi expunerea la argint. Metalele preţioase sunt un instrument de investiţii tot mai atractiv pentru consumatorii europeni, potrivit unui studiu realizat de Revolut şi Dynata.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments