23.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALProducătorul de apă minerală naturală Apemin ZIZIN şi-a bugetat o creştere de...

Producătorul de apă minerală naturală Apemin ZIZIN şi-a bugetat o creştere de 6% a veniturilor

Producătorul de apă minerală naturală Apemin ZIZIN spune că anul acesta principalele provocări vor fi probabil legate de situaţia geopolitcă, de evoluţia războiului din Ucraina, evenimente care deja au adus în plan economic creşteri de preţuri, concomitent cu scăderea puterii de cumpărare, potrivit Ziarului Financiar.

”În aceste condiţii, stabilizarea costului de producţie va fi o mare provocare. Cu acest deziderat ar trebui să intrăm în 2023 pentru a ne contura un plan de dezvoltare raţional. Altfel, ne aflăm în situaţia de a identifica zilnic soluţii şi de a ne asuma, cu precădere, obiective pe termen scurt”, a spus Laura Lazăr, CEO al producătorului de apă minerală naturală Apemin ZIZIN, citată de ZF. Apemin ZIZIN va deschide anul acesta o nouă fabrică după o investiţie de peste 5 milioane de euro.

Noul amplasament de îmbuteliere şi depozitare a apei minerale naturale ZIZIN are prevăzute dotări din sfera creşterii eficienţei energetice – sisteme fotovoltaice, echipament cu consum optim prevăzut cu contorizare inteligentă, recuperare de energie reziduală.

”Majoritatea bugetului investiţional va fi alocată în direcţia finalizării noii fabrici. Sigur, în cele din urmă, acest amplasament va oferi o creştere a capacităţii de producţie şi, totodată, extinderea echipei. Aşadar, bugetul pe anul 2023 are prevăzută o creştere a veniturilor de 6%”.

Pentru 2022, reprezentanţii companiei estimează că cifra de afaceri va ajunge la aproximativ 19 milioane de euro, în creştere cu 26% faţă de anul 2021. Laura şi Laurenţiu Lazăr au preluat pachetul majoritar al Apemin Zizin în 1997, la şase ani după ce societatea a fost înfiinţată.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments