9.7 C
Cluj-Napoca
luni, aprilie 22, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALHotelurile de lux din Poiana Braşov funcţionează la capacitate maximă, deşi pe...

Hotelurile de lux din Poiana Braşov funcţionează la capacitate maximă, deşi pe pârtii nu este zăpadă iar preţul unui sejur de cinci nopţi sare de 1.000 de euro

Hotelurile de lux de pe Valea Prahovei şi Poiana Braşov funcţionează cu aproape toate camerele pline în ultima săptămână de vacanţa şcolară, deşi pe pârtii nu este zăpadă şi nu se poate schia, iar tariful pentru un sejur de cinci nopţi la cinci stele sare de 1.000 de euro, potrivit Ziarului Financiar.

Tarifele la hotelurile şi pensiunile de la munte sunt mai mari în perioada sărbătorilor şi a vacanţelor şcolare, dar chiar şi aşa turiştii şi-au făcut rezervări. Datele de pe site-ul de rezervări booking.com arată că în Sinaia 73% din toate locurile de cazare din hoteluri şi pensiuni sunt rezervate pentru această săptămână în timp ce în Poiana Braşov 78% din toate locurile de cazare de pe booking.com sunt rezervate până pe 8 ianuarie.

La hotelul de patru stele Sinaia o cameră dublă cu balcon se poate rezerva cu 3.000 de lei pentru cinci nopţi (3-8 ianuarie) iar la hotelul Boutique Belvedere un apartament cu o cameră se rezervă cu 3.800 de lei în aceiaşi perioadă, potrivit datelor de pe site-ul de rezervări booking.com. Şi în Poiana Başov hotelurile de lux au aproape toate camerele rezervate în această săptămână.

La hotelul de cinci stele  Aurelius din Poiana Braşov mai apare pe booking doar o cameră dublă disponibilă la preţul de 5.900 de lei pentru cinci nopţi (3 ianuarie-8 ianuarie), în timp ce oficialii din call center de la rezervări au transmis că nu  mai sunt camere disponibile pentru această săptămână. Şi la hotelul de cinci stele Teleferic Grand Hotel pe site-ul de rezervări booking.com mai apare ca fiind disponibil un singur apartament la tariful de 9.500 de lei, cu mic dejun inclus, în perioada 3-8 ianuarie.

La hotelul de patru stele Ana Hotels Sport din Poiana Braşov o cameră dublă, cu mic dejun inclus, se rezervă cu 7.700 de lei pentru cinci nopţi, arată site-ul de rezervări booking.com. Hotelurile de pe Valea Prahovei şi Poiana Braşov îşi vor rotunji conturile cu sejururile vândute în vacanţa şcolară de iarnă dat fiind cererea mare pentru cazare şi tarifele ridicate.

Poiana Braşov este una dintre cele mai căutate staţiuni montane pe perioada iernii, alături de Sinaia, Buşteni sau Predeal, dar şi una dintre cele mai scumpe. Printre cele mai cunoscute hoteluri din Poiana Braşov sunt Aurelius, Alpin Resort Hotel, dar şi hotelurile omului de afaceri George Copos, proprietarul Ana Hotels, care deţine aici unităţile Sport şi Bradul- înregistrate pe firma ANA Hotels, cu sediul în Bucureşti. În ultimii ani, în staţiunea Poiana Braşov s-au făcut investiţii în modernizarea unităţilor de cazare. 

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments