20.4 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALOperatorul lanţului de restaurante McDonald’s a investit 7 mil. lei într-un nou...

Operatorul lanţului de restaurante McDonald’s a investit 7 mil. lei într-un nou Drive-Thru la Oradea şi a ajuns la o reţea de 96 de unităţi

Premier Restaurants România, operatorul lanţului de restaurante McDonald’s în România, continuă extinderea reţelei prin deschiderea restaurantului cu numărul 96, în Oradea, după o investiţie de 7 milioane de lei. Restaurantul de tip Drive-Thru este al treilea restaurant McDonald’s din Oradea şi, totodată, al patrulea restaurant inaugurat de McDonald’s în România în acest an. 

”Prin inaugurarea celui de-al 96-lea restaurant McDonald’s în România încheiem un nou an în care ne-am atins obiectivele de expansiune şi dezvoltare la nivel naţional. În acelaşi timp, ne bucurăm să creăm noi oportunităţi şi să extindem echipa McDonald’s din Oradea, prin deschiderea celui de-al treilea restaurant din oraş. Pentru că fiecare restaurant aduce şi o importantă investiţie prin crearea de locuri de muncă pentru comunitatea locală”, a declarat Paul Drăgan, Director General Premier Restaurants România.

McDonald’s a deschis în acest an patru noi restaurante de tip Drive-Thru, în Arad, Iaşi, Târgu Jiu şi, respectiv, Oradea. Reţeaua are 96 de restaurante în 29 de oraşe, dintre care 50 restaurante cu McDrive şi 53 de cafenele McCafé. Premier Restaurants România are 5.300 de angajaţi în aceste restaurante.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments