21.8 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, aprilie 13, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURISchaeffler donează jocuri, jucării și cărți pentru copii

Schaeffler donează jocuri, jucării și cărți pentru copii

  • Campanie caritabilă la final de an la Schaeffler România: implicare activă a angajaților prin donații de jocuri, jucării și cărți în cantități remarcabile
  • Elevi ai unei școli din Brașov/Codlea s-au alăturat campaniei
  • Peste 200 de copii din familii nevoiașe vor primi cadouri de Crăciun în urma campaniei

De mai bine de un deceniu, la Schaeffler România finalul de an înseamnă, pe lângă analiza in detaliu a temelor ce țin de partea de producție si de companie, in general,  și dedicarea către alte teme cu greutate, precum campaniile caritabile dedicate comunității locale. Astfel, la finalul lunii noiembrie, alături de angajați, Schaeffler România a colectat și donat sute de jocuri, jucării și cărți, care au ajuns la peste 200 de copii din familii nevoiașe.

Implicarea în proiecte, campanii și acțiuni de responsabilitate socială a devenit un obiectiv puternic urmărit în cadrul Schaeffler România. Implicarea angajaților companiei alături de familiile lor în astfel de direcții, realizarea unui cadrul oportun de manifestare a intenției ”de bine„, precum și dezvoltarea unei culturi privind preocuparea și a angajamentul echipei de la Brașov față de comunitatea locală și nu numai, sunt argumentele care stau la baza programului de CSR Schaeffler România.

Campania de Donații din 2022 a urmărit colectarea de Jocuri, Jucării si Cărți împreună cu angajații companiei și familiile lor. Au fost alocate 7 zile pentru donații și o locație special amenajată, care a fost umplută până la refuz de lucruri de foarte buna calitate, unele dintre acestea chiar noi. Au impresionat, de asemenea, prin perspicacitate și pro activitate, elevii din clasa a 3-a C, de la Școala Gimnaziala Nr. 3 Codlea, care au aflat despre campania de donații din Schaeffler România și au pregătit propriile lor donații, in cutii decorate cu fluturași ce poarta numele fiecărui copil implicat si le-au livrat in mod discret la companie.

Toate donațiile au ajuns la o asociație din Brașov, care se va ocupa să pregătească cele mai frumoase cadouri de Crăciun pentru cei peste 200 de copii proveniți din familii nevoiașe, pe care îi au în grijă.

”Responsabilitatea socială este o preocupare constantă pentru compania noastră. Suntem conștienți de necesitatea implicării sociale și ne bucurăm că alături de angajații noștri putem fi alături de comunitatea locală în fiecare an”, menționează Ana Bobancu, Manager Comunicare & Branding Schaeffler România.

Grupul Schaeffler – We pioneer motion

În calitate de furnizor mondial, lider în sectoarele auto și industriale, Grupul Schaeffler promovează prin invenții și evoluții remarcabile, de mai bine de 70 de ani domeniile mișcării și cel al mobilității. Cu tehnologii, produse și servicii inovatoare de acționare eficientă din punct de vedere al CO₂, mobilitate electrică, industrie 4.0, digitalizare și energii regenerabile, compania este un partener de încredere pentru a face mișcarea și mobilitatea mai eficiente, inteligente și sustenabile. Compania produce componente și sisteme de înaltă precizie pentru aplicații pentru motoare, transmisie și șasiu, precum și soluții de rulare și rulmenți simpli pentru un număr mare de aplicații industriale. Grupul Schaeffler a generat vânzări de aproximativ 14,4 miliarde EUR în 2019. Cu aproximativ 83.700 de angajați, Schaeffler este una dintre cele mai mari companii de familie din lume. Cu aproape 2.400 de cereri de brevet în 2019, Schaeffler este a doua cea mai inovatoare companie din Germania, conform DPMA (Oficiul German de Brevete și Mărci).

Schaeffler România este una dintre locațiile de producție de top ale Grupului Schaeffler. Din 2002 compania produce în România, la Brașov, componente pentru industria auto și rulmenți grei pentru aplicații industriale. Într-una din cele mai mari fabrici din țară, cu aproximativ 5.000 de angajați, Schaeffler România este activă prin producție, dar și prin cercetare-dezvoltare în Engineering Center Schaeffler Romania. Mai mult, compania are o prezență foarte activă în mediul educațional, precum și prin proiecte de implicare socială.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments