20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 20, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIUniversitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a inaugurat în Iulius...

Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca a inaugurat în Iulius Mall un stand cu produse din producția proprie

Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară (USAMV) Cluj-Napoca a inaugurat, în premieră în România, o locație într-un shopping center, la Iulius Mall. Aici, clienții pot achiziționa lactate și brânzeturi certificate bio, ouă ce provin de la găini crescute la sol, ulei de floarea soarelui presat la rece, mezeluri produse după rețete tradiționale, uleiuri esențiale, plante aromatice și ceaiuri, precum și Echibiotic, un complex activ format din șase tipuri de tulpini de probiotice.

Iulius Mall Cluj găzduiește prima locație din țară a unei universități într-un shopping center, unde sunt comercializate produse din producția proprie, fiind un bun exemplu de transfer tehnologic dinspre mediul academic spre cel economic. În acest fel, se valorifică și experiența de cercetare și practica studenților, ce sunt astfel aduse și mai aproape de publicul larg.

Este vorba despre Universitatea de Știinte Agricole și Medicină Veterinară Cluj-Napoca, care mai are deschise alte două magazine în oraș și care a inaugurat, la parterul Iulius Mall, un stand, unde îi întâmpină pe clienți cu lapte de vacă, brânză de burduf și telemea de vacă certificate bio. Oferta este completată cu ouă ce provin de la găini crescute la sol și ulei de floarea soarelui presat la rece, acestea provenind de la Stațiunea Didactică Experimentală a universității, Ferma Cojocna, județul Cluj. La stand se mai găsesc vinuri aromate, ce provin de la Stațiunea Viticolă Apoldia Maior, Apoldu  de Sus, județul Sibiu, dar și mezeluri ce sunt realizate în stațiile pilot ale Facultății de Știința și Tehnologia Alimentelor USAMV Cluj-Napoca și vândute sub brandul Gourmeticus Academicum. Uleiurile esențiale, plantele aromatice, ceaiurile, precum și Echibiotic, un complex activ format din șase tipuri de tulpini de probiotice, sub semnătura prof. dr. Dan Vodnar, întregesc oferta pe care clienții o găsesc la stand.

”Deschiderea standului cu produse proprii ale USAMV Cluj-Napoca este un succes pentru noi din mai multe perspective: transferul tehnologic și de cunoștințe dinspre universitate spre mediul de business, exemplul de bune practici oferit studenților în perspectiva alegerii unei cariere după absolvire, dar și prezentarea produselor sănătoase din fermele și stațiunile noastre publicului larg, cu accentul pus pe valorizarea produsului local. Ne bucurăm, de asemenea, să anunțăm prețuri promoționale în această lună la toate vinurile noastre Vinea Apoldia Maior și la uleiul de floarea soarelui presat la rece, de la Ferma Cojocna. Așteptăm clienții Iulius Mall cu o gamă variată de produse, a căror calitate este cunoscută și apreciată de câțiva ani”, a spus Prof. dr. Andrea Bunea, prorector cu Asigurarea Calității la USAMV Cluj-Napoca.

Prin acest nou parteneriat, Iulius Mall Cluj își continuă direcția de susținere a antreprenorilor și producătorilor locali, încurajând consumul de produse autohtone, dar amplifică și oportunitățile de colaborare dintre mediul universitar și cel de business.

  • Iulius Mall Cluj este gândit pentru a crește calitatea vieții clujenilor, să creeze un impact pozitiv asupra economiei, să sprijine formarea tinerelor generații, să susțină antreprenoriatul românesc și nu numai. Acestea sunt doar câteva dintre direcțiile strategice de business ale companiei IULIUS, care se regăsesc atât la Cluj-Napoca, cât și în celelalte investiții din țară, iar toate eforturile demarate până în prezent, dar și planurile de viitor în acest sens au scopul de a crea acțiuni și proiecte sustenabile pentru comunitățile locale.
RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments