23.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALProducătorul de compo­nente auto Optibelt Power Transmission a investit peste 4 mil....

Producătorul de compo­nente auto Optibelt Power Transmission a investit peste 4 mil. euro în dezvoltarea fabricii din Maramureş

Producătorul de compo­nente auto Optibelt Power Transmission din localitatea Tăuţii-Măgherăuş, judeţul Maramureş, subsidiara locală a grupului german Arntz Optibelt, a finalizat în prima parte a acestui an o investiţie de 4,2 mil. euro într-o hală pentru linii noi de fabricaţie şi în dezvoltarea liniei de semifabricate.

Pentru S2/2022, Optibelt îşi programase finalizarea unei investiţii de 960.000 de euro în dezvoltarea liniei de semifrabricate, o investiţie de circa 1,9 mil. euro Îîntr-o linie de producţie de curele cu nervuri longitudinale pentru aparate de uz casnic, dar şi alte proiecte mai mici, de până la aproximativ 500.000 de euro.

Optibelt Power Transmission a avut în primul semestru din acest an o cifră de afaceri de 39,45 mil. euro, în creştere cu 31% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. Compania a realizat în 2021 o cifră de afaceri de aproximativ 60 mil. euro (293,7 mil. lei), potrivit informaţiilor de pe site-ul Ministerului Finan­ţelor.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments