10.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 16, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALIRUM Reghin a investit peste 5,3 mil. euro într-o nouă secţie de...

IRUM Reghin a investit peste 5,3 mil. euro într-o nouă secţie de vopsitorie

Producătorul de utilaje agricole şi forestiere IRUM, con­trolat de familia Oltean, a finalizat în prima parte a acestui an o investiţie de peste 5,3 mil. euro într-o nouă secţie de vopsitorie, cu o suprafaţă de 2.000 mp.

În a doua parte a anului, pe lângă modernizarea birourilor admi­nistrative, IRUM s-a axat pe „investiţii în tehnologia necesară pentru producţia la nivel înalt, cât şi în echipamente menite să eficien­tizeze activitatea centrului de cercetare şi dezvoltare“, potrivit informaţiilor transmise de companie. În urma investiţiilor făcute în anii trecuţi, IRUM şi-a mărit capacităţiile de producţie şi a reuşit să aducă îmbunătăţiri utilajelor fabricate, a adăugat noi produse în portofoliu (cel mai important fiind noul tractor agricol românesc TAGRO), au fost deschise noi puncte de lucru, iar echipele de vânzări şi service s-au dezvoltat foarte mult. În prima parte a anului 2022, compania a lansat un nou produs, respectiv varianta actualizată a tractorului agricol de 102 c.p., TAGRO Stage V.

”În ultimii ani, fie că vorbim de criza sanitară, evoluţia conflictelor dintre state sau scumpirile care par a fi interminabile, provocările de care ne-am lovit au fost mai intense ca în anii precedenţi, dar cu toate acestea am făcut tot posibilul să ne păstrăm traiectoria, să ne adaptăm situaţiei şi să atingem obiectivele stabilite. Suntem pregătiţi pentru scenarii şi mai dificile, de care din păcate e foarte posibil să ne şi lovim, cel mai sensibil subiect fiind accesul la resursele necesare şi desigur preţurile acestora. Putem doar să analizăm constant situaţia şi să găsim soluţii pentru fiecare nouă criză, indiferent de forma sa”, a spus Mircea Eugen Oltean, director general IRUM Reghin.

Pe plan local, IRUM vinde prin intermediul punctelor proprii de vânzare şi distribuţie, însă compania colaborează şi cu firmele private din domeniul exploatărilor forestiere, fermieri, composesorate, asociaţii agricole, dar şi cu Romsilva. IRUM a încheiat parteneriate cu companii din Africa de Sud, Spania, Slovacia şi Chile, pentru a putea livra tractoare în zonele respective. Astfel, în prezent produsele IRUM ajung la export pe pieţele din Franţa, Germania, Belgia şi Luxemburg, Slovenia, Polonia, Bulgaria, Ungaria, Spania, Afica de Sud şi Chile, potrivit unor informaţii furnizate anterior de oficialii companiei.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments