20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 20, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALPrimăria Beclean a inaugurat un centru spa şi de tratament de 5...

Primăria Beclean a inaugurat un centru spa şi de tratament de 5 milioane de euro

Primăria Beclean a finalizat implementarea unui proiect european de aproximativ 5 mil. euro ce a prevăzut realizarea unui centru spa şi de tratament in cadrul complexului Baile Figa. Este primul centru de recreere cu componentă socială destinat persoanelor vulnerabile din țară. Aici se vor desfășură activități care privesc reintegrarea socială, servicii de recuperare medicală, cât și terapii complementare pentru asigurarea unui mediu adecvat de conviețuire, pentru care oamenii nu trebuie să plătească.

Facilităţi Centrul Legacy Baile Figa

  • Bazine interioare
  • Sali de bowling, fitness, gimnastică şi stretching
  • Bibliotecă & Ateliere creative
  • Spaţii expoziționale
  • Locuri de joacă pentru copii
  • Spaţii verzi de peste 6.800 mp

Balneofizioterapie Centrul Legacy Baile Figa

O parte din echipamentele moderne pentru terapia specifică de recuperare au fost deja recepţioante de către Administraţia Oraşului Beclean, cea care are în subordine Centrul Legacy Baile Figa. În funcţie de cerinţe şi recomandările specialiştilor, investiţiile vor continua. Aici, în oraşul Beclean, judeţul Bistriţa-Năsăud, cunoscut de turişti şi ca poarta Transilvaniei, s-a înţeles din start că investiţiile aduc plus valoare şi dezvoltă întreaga comunitate.

Zone de interes Baile Figa în functie de necesităţi

  • Centrul Recreativ Legacy (CRL)
  • Centrul Social de Zi (CSZ)
  • Staţiunea Baile Figa

Cazare Legacy Baile Figa

Cazarea este delegată către mediul privat, asa cum este si firesc pe o piaţă liberă. Astfel concurenţa a făcut ca facilităţile de cazare să fie printre cele de top în România, unele dintre ele inclusiv la nivel internaţional. Serios vorbim! Echipa Cazare Baile Figa este formată din turişti de meserie, noi am fost prin toată România, Europa, Dubai şi inclusiv pe alte continente, dar unele cazări de la Baile Figa bat orice altă locaţie în materie de facilităţi. Iar raportul preţ-calitate este unul mai mult decât decent. Vizualizaţi pozele listărilor, ceea ce vedeţi o să şi găsiţi. Unităţile de cazare sunt diversificate, în funcţie de facilităţile dorite şi de buget, aveţi de unde alege!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments