20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 20, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIBCR sprijină dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor

BCR sprijină dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor

BCR se implică în dezvoltarea antreprenoriatului în rândul femeilor şi se alătură Professional Women’s Network (PWN) România, în susţinerea programului de educaţie şi mentorat Trusa pentru Antreprenoare. Noua ediţie are loc în perioada 25 noiembrie 2022 – 7 iulie 2023 şi include 15 ateliere şi peste 60 de ore de educaţie antreprenorială şi networking.

Trusa 2022-2033 se va desfăşura pe trei coordonate: „Step-by-Step“ Start-Up, Scale-Up şi Unicorn, fiecare dintre acestea având o structură adaptată nivelului antreprenorial vizat. 25 din cele 40 de locuri disponibile în Trusa pentru Antreprenoare sunt destinate antreprenoarelor cliente BCR.

”Ne dorim să oferim unui număr cât mai mare de femei posibilitatea să-şi dezvolte abilităţile antreprenoriale, dar şi să-şi îmbunătăţească afacerile într-un mod sustenabil, eficient şi profitabil. Susţinerea antreprenoarelor, prin mentorat pentru dezvoltarea şi diversificarea afacerilor, dar şi prin produse bancare personalizate, înseamnă creare de locuri de muncă, promovarea egalităţii de şanse şi transformare economică şi socială. Pentru noi este o prioritate să normalizăm implicarea femeilor în afaceri”, a declarat Andreea Voinea, director executiv Resurse Umane în cadrul BCR. Trusa pentru Antreprenoare PWN România 2022 – 2023 se desfăşoară pe trei coordonate.

În primul rând, „Step-by-Step” Start-Up oferă fiecărei participante îndrumare pe calea antreprenoriatului de la experţi cunoscuţi în domeniu, pornind de la o incursiune asupra motivaţiei de a deveni antreprenoare, misiunea business-ului şi până la modalităţi de a construi valoare pentru clienţi şi dezvoltarea abilităţilor de vânzare. Pe de altă parte, Scale-Up este trusa care oferă posibilitatea aprofundării unor subiecte precum setarea unui obiectiv strategic, modalităţi de atragere a finanţărilor şi structura de business, astfel încât fiecare participantă să poată crea o strategie de dezvoltare a afacerii pe termen lung. În al treilea rând Unicorn asigură posibilitatea femeilor antreprenor să facă schimb de experienţă şi să colaboreze cu experţi în business pentru a valorifica oportunităţile industriei în care activează şi pentru a-şi creşte relevanţa pe lanţul valoric.

”Trusa pentru Antreprenoare a început ca un proiect de sprijin al antreprenoarelor debutante şi s-a dezvoltat constant cu fiecare ediţie pentru a răspunde cât mai comprehensiv nevoilor identificate în rândul membrelor antreprenoare. Programul păşeşte în acest an într-o nouă etapă de maturizare, fiind îmbogăţit cu multe elemente noi şi surprinzătoare şi cu parteneri pe măsură. Mulţumim BCR pentru sprijinul oferit, implicare şi pentru că este alături de noi în procesul de creştere a afacerilor locale româneşti”, a spus Ileana Botez, preşedinte PWN România.

Formatul nou al Trusei 2022-2023 a fost dezvoltat pentru a răspunde nevoilor identificate în rândul antreprenoarelor, iar fiecare participantă este încurajată să avanseze către palierele următoare, cum sunt trusa Scale-Up sau trusa Unicorn. Conţinutul a fost îmbunătăţit cu ajutorul unor mentori cu vastă experienţă în business-ul românesc şi internaţional, precum şi al unor antreprenori de succes care îşi vor împărtăşi povestea şi experienţa cu participantele la Trusă.

”În această ediţie, ne-am propus ca, mai mult decât să oferim un set de cunoştinţe relevante pentru antreprenoare, să le cultivăm un mind-set de business şi de dezvoltare, prin intermediul unor poveşti de succes şi al unor speakeri validaţi de mediul de afaceri, care au realizări notabile chiar la nivel de unicorn”, a declarat Daniela Marişcu, VP Antreprenoriat PWN România.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments