web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Leoni angajează peste 180 de oameni pentru fabrica de cablaje din Bistriţa

Leoni angajează peste 180 de oameni pentru fabrica de cablaje din Bistriţa

Producătorul de cabluri pentru industria auto Leoni Wiring Systems Ro, parte a grupului german Leoni, are disponibile în prezent 184 de locuri de muncă pentru muncitori necali­ficaţi la fabrica din Bistriţa, conform Agen­ţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Bistriţa-Năsăud. În luna martie a acestui an, Leoni a transferat 44 de oameni de la fabricile din Ucraina.

Germanii oferă an­ga­ja­ţilor diferite trainin­guri de formare profesională pentru toate poziţiile din cadrul companiei, cum ar fi soft skills şi cursuri de limbi străine. Cu aproximativ 13.000 de angajaţi la nivel local, Leoni este unul dintre cei mai mari angajatori din România, potrivit datelor de site-ul companiei.

Leoni a intrat pe piaţa din România în anul 2000, odată cu deschiderea primei fabrici WSD (Wiring Systems Division) la Arad. Au urmat fabricile din Bistriţa (2002) şi Bascov, lângă Piteşti (2005), iar ulterior au fost deschise fabricile satelit din Beiuş, Luduş, Marghita şi Bumbeşti-Jiu.

În anul 2016, a fost înfiinţat primul Shared Service Center LEONI (SSC) în Cluj-Napoca, unde sunt centralizate toate activi­tăţile de HR ale concernului german. Compania Leoni Wiring Systems Arad, admi­nistrează fabricile de cablaje auto din Arad, Beiuş (Bihor), dar şi pe cea din parcul industrial Bumbeşti-Jiu, judeţul Gorj, un proiect demarat de germani pe piaţa locală în 2017, când Leoni a preluat spaţiul în care a funcţionat producătorul italian de anvelope Pirelli.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW