web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo angajează 65 de oameni la fabrica din judeţul Arad

Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo angajează 65 de oameni la fabrica din judeţul Arad

Producătorul italian de utilaje agricole Maschio-Gaspardo România, care deţine o fabrică în localitatea arădeană Chişineu-Criş, judeţul Arad, are disponibile în prezent 65 de locuri de muncă pentru tehnicieni electrome­canici (10), municitori necalificaţi la asam­blarea/montarea pieselor (15), stivui­torişti (10), magazineri (10), strungari (10), su­dori (10), potrivit Agen­ţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

Compania a ajuns în 2021 la un număr mediu de 358 de angajaţi, conform datelor publice. Maschio Gaspardo-România a avut în 2021 o cifră de afaceri de aproxi­mativ 272,2 mil. lei (55,3 mil. euro) şi un profit net de 8,8 mil. lei (1,8 mil. euro), conform datelor de la Ministe­rul Finanţelor.

Fabrica Maschio-Gaspardo din judeţul Arad produce echipament de cultivare pentru trac­toare (scarificatoare, grape cu discuri, cultivatoare cu dinţi, echipa­ment de pregătire a patului de semănat), potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei. Pe lângă utilajele produse la fabrica din Chişineu-Criş, Maschio-Gaspardo distribuie în România, prin interme­diul deale­rilor, utilajele fabricate în celelalte puncte de producţie ale grupului italian. Clienţii compa­niei sunt fermierii mari, care cumpără utilaje pentru a lucra suprafeţe extinse de teren, dar şi fermierii mici şi mijlocii.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW