web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul orădean Cristian Radu Igna a ajuns la afaceri de peste 13 mil. euro cu Igna Construct

Antreprenorul orădean Cristian Radu Igna a ajuns la afaceri de peste 13 mil. euro cu Igna Construct

Igna Construct, deţinută de antreprenorul Cristian Radu Igna din Oradea, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 65,9 mil. lei (13,4 mil. euro), în creştere cu aproximativ 15% faţă de anul anterior, potrivit datelor de pe site-ul Ministerului Finanţelor. Compania a realizat în 2021 un profit net de 7,1 mil. lei (1,4 mil. euro), dublu faţă de anul precedent, când Igna Construct a obţinut un câştig net de peste 3,5 mil. lei (735.000 de euro), conform datelor publice. Compania a ajuns anul trecut la un număr mediu de 119 angajaţi.

Igna Construct a fost înfiinţată în anul 1992, cu obiect de activitate ’’Lucrări de construcţii a clădirilor rezidenţiale şi nerezidenţiale’’ şi este controlată de antreprenorul Cristian Radu Igna din Oradea. Constructorul are lucrări executate în România, Ungaria, Slovacia şi Germania, se arată pe site-ul companiei. Igna Construct are o bază logistică şi tehnică proprie, compusă din birouri, hale de producţie şi spaţii de depozitare care cumulează aproximativ 20.000 de metri pătraţi. Compania se ocupă de construcţii civile, industriale şi agricole, de instalaţii (sanitare, HVAC, electrice), de proiectare, dar şi închirieri ale utilajelor de construcţii.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW