23.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALConstructorii bistriţeni de la MIS Grup estimează afaceri în creştere cu 15%...

Constructorii bistriţeni de la MIS Grup estimează afaceri în creştere cu 15% pentru 2022

MIS Grup, o companie de construc­ţii din judeţul Bistriţa-Năsăud, deţi­nu­tă de familia Farcaş, şi-a bu­getat o creş­tere de 15% a aface­ri­lor în 2022, după ce anul trecut a rea­li­zat venituri de 126 de milioane de lei, potrivit Ziarului Financiar.

”Strategia de dezvoltare a com­pa­niei noastre este de creştere şi avem prevăzută o creştere anuală a cifrei de afaceri cu 15%. În momentul de faţă, avem în derulare un număr suficient de contracte, cu eşalonare pe următo­rii trei ani, în concordanţă cu strategia de dezvoltare”, spune Virginia Farcaş, administratorul companiei şi unul din­tre acţionari, citata de ZF.

Acesta deţine compania îm­preună cu Ioan Farcaş. Printre proiec­tele în derulare se re­găsesc sălile poli­valente din muni­cipiile Braşov şi Su­ceava, lucrări de infrastructură de dru­muri judeţene pe DJ 173 şi DJ 173B, în judeţul Bistriţa-Năsăud. Potrivit date­lor de pe Confidas.ro, MIS Group are contracte de achiziţii publice în va­loare de 618,6 milioane de lei. MIS Grup a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 126 de milioane de lei, plus 6% faţă de anul precedent. Profitul de 9,2 milioane de lei a fost în creştere cu 10%, iar numărul mediu de angajaţi a ajuns la 183.

”Fondată în 1999, compania MIS Grup este o afacere de familie. În centrul ei rămâne seniorul Emil Iugan”, se arată pe site-ul companiei. Emil Iugan este tatăl Virginiei Farcaş, unul dintre acţionarii din prezent. Structura actuală a companiei este rezultatul unui proces de reorganizare.

Tot pe site-ul de prezentare se precizează că firma de construcţii are în portofoliu peste 300 de lucrări finalizate în mai multe ţări europene. Printre proiectele care figurează pe site-ul de prezentare, se numără mai multe ansambluri rezidenţiale – printre care şi unul propriu, MIS Residence, un aquapark în Bistriţa, proiectul comercial B1 Retail Park din acelaşi oraş, şcoli, biserici şi altele.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments