20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 20, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURItbi bank lansează un proiect pilot pentru susţinerea startup-urile în stadiu incipient...

tbi bank lansează un proiect pilot pentru susţinerea startup-urile în stadiu incipient să se dezvolte mai rapid

tbi bank lansează un proiect pilot cu startup-ul fintech românesc Prime Dash, pentru a susţine startup-urile fintech în stadiu incipient să crească şi să se extindă mai rapid. Proiectul face parte din platforma de parteneriate Visa Innovation Program, susţinută de Eleven Ventures, unul dintre cele mai importante fonduri de capital de risc pentru companiile aflate la început de drum din Europa de Sud-Est.

”La tbi bank, credem că adevărata inovaţie are la bază o mentalitate deschisă. Am stabilit acest punct important la nivel intern în echipa noastră, dar am învăţat, de asemenea, că te poţi dezvolta având încredere în partenerii care îndrăznesc să sfideze normele. Am văzut această scânteie atunci când i-am întâlnit pentru prima dată pe cei de la PrimeDash şi suntem fericiţi că am experimentat împreună cel mai rapid program pilot din istoria Visa Innovation Program. Acum, suntem nerăbdători să vedem rezultatele pentru clienţii noştri”, a spus Petr Baron, CEO tbi.

Visa Innovation Program este o platformă de parteneriate care ajută startup-urile din domeniul fintech să se dezvolte mai rapid, oferindu-le acces la infrastructura tehnologică Visa şi la reţeaua sa globală de parteneri şi clienţi. În acelaşi timp, platforma implică diverşi actori din industria fintech, precum investitori, consilieri, mentori şi experţi în domeniu, cu scopul de a accelera evoluţia companiilor către proiecte pilot şi acorduri comerciale.

”Visa Innovation Program a adus foarte multă valoare pentru compania noastră. De-a lungul colaborării cu Eleven Ventures am reuşit să ne îmbunătăţim propunerea de business, să adaptăm produsul la diferite categorii de clienţi şi să experimentăm diverse modele de afaceri. Am făcut cunoştinţă cu noi clienţi, dar, cel mai important, am reuşit să semnăm primul nostru proiect pilot în mai puţin de două luni”, a spus Catalin Rus, Co-founder şi COO, Prime Dash.

PrimeDash este un startup fintech din România, cu o creştere rapidă, participant la Visa Innovation Program Cohort 4, susţinut de Eleven Ventures. Acesta valorifică tehnologiile AI şi ML pentru a facilita luarea de decizii financiare în timp real pentru IMM-uri şi, prin automatizare, pentru a le permite acestora să primească produse de credit personalizate din partea instituţiilor financiare.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments