web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > BCR a finanţat conectarea secţiei de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului de Urgenţă din Tg. Mureş la reţeaua naţională de telemedicină

BCR a finanţat conectarea secţiei de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului de Urgenţă din Tg. Mureş la reţeaua naţională de telemedicină

Banca Comercială Română a finanţat proiectul de instalare a soluţiei de telemedicină la Târgu Mureş, prin care secţia de Terapie Intensivă Nou-Născuţi a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă a fost conectată la Reţeaua Naţională de Telemedicină. Proiectul este implementat de Asociaţia Cristi Vasiliu (ACV) din Târgu Mureş, cu finanţare BCR. Secţia îngrijeşte cazuri foarte complexe, inclusiv nou-născuţii cu malformaţii cardiace, care sunt operaţi la Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş.

”Am ştiut de prima dată, de când am auzit de Reţeaua Naţională de Telemedicină, că acest proiect va face bine sistemului de sănătate şi, în special, medicinei de urgenţă şi terapiei intensive neonatale. Iar acum, ne bucurăm să fim alături de medicii din Târgu Mureş, pentru că ştim de câtă nevoie este de noi toţi în comunitate. De aceea, încercăm să răspundem de fiecare dată când suntem solicitaţi şi suntem cu gândul la toţi copiii care au o şansă în plus la vindecare”, a declarat Nicoleta Deliu – Paşol, Head of Communication BCR.

Proiectul de instalare soluţiei de telemedicină în Secţia de Terapie Intensivă Neonatală a Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a cuprins atât aparatura şi software-ul specializat, conectarea cloud şi accesul la internet, cât şi pregătirea echipei medicale pentru folosirea sistemului.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW