web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Mobexpert şi Global Vision s-au asociat pentru a dezvolta şi amenaja birouri la cheie pentru IMM-uri

Mobexpert şi Global Vision s-au asociat pentru a dezvolta şi amenaja birouri la cheie pentru IMM-uri

Producătorul şi retailerul de mobilier Mobexpert, companie controlată de antreprenorul Dan Şucu, şi dezvoltatorul imobiliar Global Vision, fondat şi condus de Sorin Preda, se asociază pentru a dezvolta şi, respectiv, amenaja birouri pentru firmele autohtone mici şi mijlocii.

”Începând de anul acesta vrem să ne axăm mai mult pe segmentul dezvoltării de spaţii de birouri şi ţintim un anumit segment, şi anume cel al companiilor mici şi mijlocii. Împreună cu Mobexpert, putem să construim soluţii personalizate care să cuprindă, în special, pentru segmentul small şi medium, pachete la cheie, de la mobilier şi spaţiu până la furnizarea de sprijin în ceea ce priveşte tehnologia sau chiar finanţările”, a spus Sorin Preda, fondator şi CEO al Global Vision.

Dezvoltatorul imobiliar fondat în urmă cu 18 ani asigură servicii de dezvoltare, proiectare, management de proiect şi construcţii, dar şi administrare a proiectelor imobiliare deţinute de investitori privaţi şi instituţionali din România şi Europa Centrală şi de Est. Până în prezent, Global Vision a dezvoltat şi construit peste 1,7 mil. mp şi administrează aproximativ 800.000 mp în cadrul diviziei de property & facility management.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW