30.7 C
Cluj-Napoca
miercuri, iulie 17, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALDelgaz Grid demarează lucrările de modernizare a rețelei de gaz de pe...

Delgaz Grid demarează lucrările de modernizare a rețelei de gaz de pe Calea Mănăștur din municipiul Cluj-Napoca, investiţie de 400.000 de lei

Modernizare reţelei de gazele naturale din zona cuprinsă între Calea Mănăștur și Calea Moților (până la intersecția cu str. Clinicilor) din municipiul Cluj-Napoca este inclusă în unul dintre proiectele de investiţii ale companiei Delgaz Grid pentru anul în curs. Prin intermediul acestui proiect vor fi reabilitaţi peste 300 de metri de conducte și branșamente, valoarea investiţiei depăşind 400 de mii de lei.

Pentru a diminua, pe cât posibil, perturbarea traficului rutier în zonă autorităţile locale au solicitat ca lucrările de reabilitare a reţelei să se efectueze în intervalul orar 19.00-07.00. În acest sens, rugăm respectuos conducătorii auto să nu parcheze autovehiculele în apropierea tronsonului la care se lucrează, la o distanţă mai mică de 100-150 metri de utilajele care se vor afla în zonă.

”Reabilitarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale este absolut necesară pentru menţinerea şi îmbunătăţirea securităţii alimentării cu gaz şi a operării sistemului de distribuţie în condiţii de siguranţă. Compania regretă disconfortul creat şi îşi asigură consumatorii că depune toate eforturile pentru ca aceste lucrări să fie finalizate cât mai repede posibil, în termenele agreate cu autorităţile locale. Dată fiind complexitatea lucrărilor de modernizare a reţelei de distribuţie a gazelor naturale, estimăm ca lucrările să fie finalizate, cel mai probabil, până la sfârșitul lunii septembrie”, potrivit comunicatului de presa transmis de companie.

Delgaz Grid, compania de distributie din cadrul Grupului german E.ON, operează o reţea de gaze naturale de 24.000 km în 20 de judeţe din partea de Nord şi de Vest a României (Cluj, Bistrița Năsăud, Maramureș, Satu Mare, Sălaj, Timiș, Arad, Bihor, Caraș-Severin, Hunedoara, Mureș, Sibiu, Alba, Harghita, Iași, Botoșani, Vaslui, Suceava, Neamț şi Bacău) şi o reţea de electricitate de 83.000 km în şase judeţe din Moldova: Bacău, Botoşani, Iaşi, Neamţ, Suceava şi Vaslui. De la intrarea pe piaţa locală, în anul 2005, E.ON a investit peste 2 miliarde de euro în principal pentru modernizarea reţelelor de gaze şi electricitate şi a virat către stat impozite şi taxe de 2,7 miliarde de euro.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments