6.7 C
Cluj-Napoca
joi, aprilie 18, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIMuzică, film, teatru și bunătăți mediteraneene – surprizele din acest weekend în...

Muzică, film, teatru și bunătăți mediteraneene – surprizele din acest weekend în Iulius Parc Cluj

Săptămâna aceasta, Iulius Parc e the place to be. Muzică bună, mâncare delicioasă, teatru pentru copii, film, relaxare și voie bună. Zilele iconice au început deja în grădina urbană din parc și continuă până duminică; joi, cei mici pătrund în „Bucătăria familiei Balaur”, de vineri, amatorii de fructe de mare și dulciuri turcești sunt așteptați la festivalul mediteranean și tot vineri, Movie Nights aduce magia pe marele ecran cu producția cinematografică „Encanto”. Petrece un weekend cât o vacanță în Iulius Parc!

Iconic Garden a pregătit câteva zile iconice pentru clujeni și pentru toți cei care ajung săptămâna aceasta în Cluj-Napoca și în Iulius Parc. Joi, 18 august 2022, de la ora 18.00, este seară retro cu Dj George, vineri, de la aceeași oră, Dj Akos a pregătiticonic sessions, sâmbătă, de la ora 19.00, Andrei Petru vine cu acoustic live, iar săptămâna iconică se încheie, duminică, la ora 19.00, cu un spectacol de stand up susținut de Sașa Ciobanu. Mai multe detaliigăsești pe pagina evenimentului Iconic Days.

Cei mici sunt așteptați joi să pășească alături de actorii de la MiniREACTOR, în „Bucătăria familiei Balaur”, unde curiozităţile lui Bălăurel îşi găsesc explicaţii prin jocuri, cântecele şi poveşti din cele mai năstruşnice. Nimeni nu deţine toate răspunsurile din lume, iar asta nu e deloc o problemă cât timp ne face plăcere să le dăm naștere cu ajutorul imaginației. Spectacolul este recomandat copiilor de peste 3 ani, durează 45 de minute, iar intrarea este liberă.

Vineri, la Movie Nights va rula animația „Encanto”, ce redă povestea unei familii extraordinare, Madrigal, care locuiește în munții ascunși din Columbia, într-o casă magică dintr-un oraș vibrant, un loc uimitor numit Encanto. Magia localității constă în faptul că fiecare copil din familie este înzestrat cu un dar unic, o super putere de vindecare. Singura excepție este Mirabel. Când însă descoperă că magia care înconjoară Encanto e în pericol, Mirabel decide ca ea, cea mai comună dintre Madrigali, să fie cea care salvează totul. Hai în Iulius Parc să vezi care e deznodământul! Ca de obicei, atmosfera este asigurată de Cognizant Softvision Romania, în parteneriat cu ATP Group, Wonderland Cluj Resort și Radio Impuls.

Totîn Iulius Parc, poți avea parte de o masă copioasă cu fructe de mare proaspete, gătite după rețete mediteraneene, dar și delicii turcești. În perioada 19  – 21 august 2022, în intervalul orar 12.00-22.00, te vei putea bucura de creveți în unt, tentacule de calamar cu sos cremos, calamari și midii pane cu lămâie, specialități din scoici negre, frigărui, adana kebab și multe alte delicatese culinare te vor duce într-o „călătorie” a gusturilor rafinate și pline de savoare. După ce te delectezi cu fructele de mare, încearcă un desert turcesc, ca să îți alini pofta de dulce!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments