web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP achiziţionează Arad Business Park

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP achiziţionează Arad Business Park

Dezvoltatorul belgian de spaţii logistice WDP a preluat parcul industrial Arad Business Park, cu o suprafaţă totală de aproximativ 42.000 metri pătraţi, într-o tranzacţie consiliată de Colliers. Situat în partea de centru-nord a oraşului Arad, proiectul Arad Business Park are în prezent o rată de ocupare de aproximativ 90%, iar în urma tranzacţiei va fi operat de WDP România.

”Achiziţionarea Arad Business Park de către WDP reprezintă atât o investiţie în logistica urbană, cât şi o investiţie într-o locaţie strategică într-un important nucleu industrial, la graniţa cu Ungaria şi conectat cu vestul prin autostrada A1”, spune Robert Miklo, Director Investment Services la Colliers Romania & CEE.

Colliers administrează Arad Business Park din 2014, având ca obiect de activitate administrarea zilnică a chiriaşilor, prelungiri, reînnoiri şi noi contracte de închiriere, managementul operaţional al subcontractanţilor, gestionarea oricăror terţi, precum şi a bugetelor OPEX şi CAPEX şi alte aspecte de management.

”Piaţa de investiţii primeşte un nou vot de încredere din partea unuia dintre cei mai activi jucători din sectorul logistic”, spune Anca Merdescu, Associate Director Investment & Debt Advisory al Colliers România.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW