web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Constructorul Diferit din Cluj reabilitează 23 km de drum judeţean în Bihor pentru 17 mil. euro

Constructorul Diferit din Cluj reabilitează 23 km de drum judeţean în Bihor pentru 17 mil. euro

Compania de construcţii Diferit din Cluj-Napoca, deţinută de Petri Nicolae, fost inginer al Regiei Autonome a Domeniului Public, şi soţia sa Daniela Denisa Petri, a câştigat un contract de 86 mil. lei (17,4 mil. euro), fără TVA, cu Consiliul Judeţean Bihor pentru reabilitarea a 23,3 km din drumul judeţean 795, care leagă Salonta de Tinca.

”De mai mulţi ani, reabilitarea acestui drum judeţean a fost întârziată de un şir de contestaţii şi de procese. Ieşirea în teren a avut rolul de a ne pune cu toţii de acord asupra celor mai bune soluţii pentru proiectul de modernizare a acestui drum important pentru dezvoltarea zonei”, a spus Mircea Mălan, vicepreşedintele Consiliului Judeţean Bihor, într-un comunicat de presă.

Compania Diferit a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de peste 150 mil. lei, un profit net de 5,1 mil. lei, având un număr mediu de 276 de angajaţi, conform datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania Diferit SRL a fost înfiinţată în anul 2001 la Cluj-Napoca cu domeniu principal de activitate lucrări de construcţii a drumurilor şi autostrăzilor. Compania este deţinută de Petri Nicolae, fost inginer al Regiei Autonome a Domeniului Public, şi soţia sa Daniela Denisa Petri.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW