web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Turism Felix a accesat un credit de 40 milioane lei de la Banca Transilvania pentru a continua investiţiile la un ştrand din staţiunea Băile 1 Mai

Turism Felix a accesat un credit de 40 milioane lei de la Banca Transilvania pentru a continua investiţiile la un ştrand din staţiunea Băile 1 Mai

Compania hotelieră Turism Felix, proprietarul complexului turistic din staţiunea Băile Felix, a contractat un credit de 40 milioane lei de la Banca Transilvania pentru a continua investiţiile la ştrandul Venus-Băile 1 Mai.

Potrivit unui anunţ publicat la BVB, creditul de investiţii este scadent în 2032 şi este garantat cu ipotecă imobiliară pe  terenul ştrandului, în Băile 1 Mai, judeţul Bihor. Turism Băile Felix administrează cinci hoteluri clasate la două, trei şi patru stele, un ştrand şi centre de wellness & spa.

Compania este deţinută de SIF Transilvania, cu o participaţie de 63,75%, în timp ce SIF Oltenia are 29,25%, restul acţiunilor fiind împărţite de ceilalţi investitori de pe piaţa de capital de la Bucureşti.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW