Ioan Popa, preşedinte al Transavia, cel mai mare producător de carne de pasăre din România, crede că echilibrul în business este cheia în perioadele de criză şi nu numai. Atunci când există echilibru la nivel de companie, adaugă el, acesteia îi este mult mai uşor să facă faţă provocărilor care apar, potrivit Ziarului Financiar.
Preşedintele Transavia afirmă că în ultimul deceniu toate investiţiile din cadrul companiei au fost finanţate prin reinvestirea profitului, aplicând întocmai principiul echilibrului pe care îl susţine.
”În momente de criză, fie apar probleme grave, fie apar oportunităţi. Comportamentul nostru, atât managerial, cât şi în ceea ce priveşte desfăşurarea activităţii economice în companie, totdeauna a fost unul în care ne-am asigurat că în orice moment funcţionăm la cei mai buni parametri. În ultimii zece ani, ne-am finanţat doar din surse proprii”, a spus Ioan Popa, citat de ZF.