web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Germanii de la Kromberg & Schubert angajează 100 de oameni la fabrica de cablaje din Nădab, judeţul Arad

Germanii de la Kromberg & Schubert angajează 100 de oameni la fabrica de cablaje din Nădab, judeţul Arad

Producătorul german de cablaje pentru industria auto şi de sisteme electrice Kromberg & Schubert România NA are disponibile în prezent 100 de locuri de muncă pentru muncitori necalificaţi la asamblarea şi montarea pieselor la fabrica din localitatea Nădab, situată la aproximativ 40 de kilometri de municipiul Arad, potrivit informaţiilor de pe site-ul AJOFM (Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă) Arad.  Kromberg & Schubert este unul dintre marii producători de componente auto prezenţi în România.

Compania Kromberg & Schubert România NA, cu sediul în Nădab, a avut în 2021 o cifră de afaceri de 141,4 mil. lei, un profit net de peste 1 mil. lei şi un număr mediu de 831 de angajaţi, potrivit site-ului Ministerului Finanţelor. La începutul anului 2021, Kromberg & Schubert a vândut către Grupul Continental fabrica din Timişoara, potrivit unor surse din industria auto locală.

Germanii au oprit producţia de cablaje din Timişoara, însă au mizat pe cercetare şi dezvoltare. Decizia de vânzare a fost luată la câteva luni de când Kromberg & Schubert a închiriat 2.000 de metri pătraţi de birouri în proiectul Vox Technology Park din Timişoara pentru un birou de cercetare şi dezvoltare.

Vox Technology Park are o suprafaţă închiriabilă de 26.600 de metri pătraţi şi a fost finalizat în Timişoara în urma unei investiţii de 30 de milioane de euro. Compania are în dezvoltare şi proiectul rezidenţial Vox Vertical Village, amplasat în imediata apropiere a proiectului de birouri.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW