web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Clienţii Mobexpert pot cumpăra mobila în rate fără dobândă printr-un card de cumpărături lansat în partenerit cu Alpha Bank România

Clienţii Mobexpert pot cumpăra mobila în rate fără dobândă printr-un card de cumpărături lansat în partenerit cu Alpha Bank România

Clienţii magazinelor Mobexpert pot cumpăra acum în rate fără dobândă, inclusiv pentru achiziţiile făcute online, prin intermediul unui card de cumpărături co-branded, lansat de producătorul şi retailerul de mobilier împreună cu Alpha Bank România. În plus, clienţii au 50% discount la tariful serviciilor de transport şi montaj.

”Lansarea Mobexpert Credit Card face parte din strategia noastră de extindere a ofertei actuale de servicii de finanţare. În colaborare cu partenerii noştri de încredere, Alpha Bank şi Mastercard, am dezvoltat un nou produs, cardul de credit co-branded, cu scopul de o oferi cele mai avantajoase condiţii de achiziţie în cadrul magazinelor Mobexpert. Am observat în ultimul an interesul crescut al clienţilor noştri pentru achiziţii prin programele de creditare”, a declarat Adelina Badea, CEO al Mobexpert.

Mobexpert Credit Card este un card de credit, de tip Gold, emis sub sigla Mastercard, ce poate fi folosit oriunde în lume, permite înrolarea în cele mai cunoscute portofele digitale (Apple Pay şi Google Wallet) şi oferă şi acces la alte servicii pe care Alpha Bank le acordă clienţilor cardurilor de credit Mastercard prin programele Premium.

Acestea includ rate fără dobândă la comercianţii parteneri, puncte de loialitate Alpha Shop, acces gratuit în lounge-urile business din aeroporturile internaţionale Otopeni şi Viena, asigurare la cumpărăturile online. 

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW