web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Clujenii de la AROBS Transilvania au preluat integral grupul Nordlogic, specializat în dezvoltarea de produse şi platforme software personalizate

Clujenii de la AROBS Transilvania au preluat integral grupul Nordlogic, specializat în dezvoltarea de produse şi platforme software personalizate

AROBS Transilvania Software, cea mai mare companie de tehnologie listată la Bursa de Valori Bucureşti, sub simbolul AROBS, anunţă preluarea integrală a Nordlogic, grup de companii local specializat în dezvoltarea de produse şi platforme software personalizate, cu birouri în Cluj-Napoca, Oradea şi Seattle, SUA.

”Această tranzacţie este în linie cu strategia noastră de dezvoltare pentru următorii ani, bazată pe o activitate intensă de M&A,” spune Voicu Oprean, fondator şi CEO al AROBS.

În urma preluării, AROBS îşi va extinde echipa din cadrul diviziei de Software Services prin integrarea a peste 60 de programatori, testeri şi consultanţi în dezvoltare software. Oficialii companiei spun că pentru realizarea tranzacţiei vor utiliza o parte din capitalul atras de la investitorii BVB în timpul plasamentului privat pentru acţiunile sale, care a avut loc în luna octombrie 2021, precum şi finanţare bancară.

Nordlogic a fost fondat în anul 2006, în Cluj-Napoca, de antreprenorii Andrei Olariu şi Ovidiu Codreanu, foşti colegi de liceu şi facultate. De-a lungul celor 17 ani de existenţă, Nordlogic a dezvoltat şi implementat aplicaţii web şi cloud, precum şi software bazat pe familia de tehnologii Microsoft pentru clienţi locali şi internaţionali din Europa, Marea Britanie, Israel şi SUA.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW