web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul plăcilor ceramice Cesarom mizează pe o creştere de 12% a afacerilor

Producătorul plăcilor ceramice Cesarom mizează pe o creştere de 12% a afacerilor

Grupul Lasselsberger Ceramics România, producătorul plăcilor ceramice marca Cesarom, format din companiile Sanex şi Lasslsberger, mizează pe o creştere de 12% a afacerilor în 2022, după un plus de 4% anul trecut, potrivit Ziarului Financiar.

Piaţa de plăci ceramice a crescut anul trecut cu aproximativ 6%, atingând o valoare de circa 210 milioane de euro şi 40 milioane de metri pătraţi. De asemenea, reprezentanţii companiei estimează pentru 2022 o scădere cantitativă de 10-15%, dar o uşoară creştere valorică a acesteia.

Pentru anul 2022, Lasselsberger Ceramics România are în plan continuarea investiţiilor în valoare de peste 2 milioane de euro. Din totalul acestora, cea mai mare parte este direcţionată pentru dezvoltarea unei linii de rectificare a plăcilor ceramice şi lansarea de noi game de produse utilizând această tehnologie. De asemenea, un alt obiectiv vizat este compania urmează să deschidă un nou nou showroom Cesarom în Bucureşti în această vară.

”Anul trecut am înregistrat un record în ceea ce priveşte productivitatea, lucru care s-a putut observa şi în dezvoltarea şi lansarea cu succes a noilor colecţii de gresie şi faianţă. Un alt obiectiv important pe care l-am atins în 2021 a fost lansarea CESAROM safe+ prima gamă de plăci ceramice produsă în România cu protecţie antibacteriană, rezultat al cercetării şi inovaţiei specialiştilor noştri. Pentru anul 2022, ne propunem o creştere de 12% a cifrei de afaceri, susţinută atât de investiţiile în tehnologie care ne vor permite lansarea de noi game de produse, dar şi de eforturile pe care le depunem pentru a veni cu cele mai bune soluţii în materie de gresie şi faianţă pentru clienţii noştri”, a declarat Petrişor Grindeanu, Director General al Lasselsberger Ceramics România, citat de ZF.

Brandul Cesarom, deţinut de compania Sanex, are o istorie de aproape 60 de ani pe piaţa din România. În 2004, Sanex Cluj-Napoca a fost preluată de grupul austriac Lasselsberger.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW