29.7 C
Cluj-Napoca
joi, iulie 18, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURICampus Tehnic Brașov - Absolvirea promoției 2019-2022

Campus Tehnic Brașov – Absolvirea promoției 2019-2022

În data de 15 iulie 2022 a avut loc ceremonia de absolvire a unei noi generații de tineri care au avut șansa să se dezvolte atât academic, cât și profesional, alegând programele de studiu ale școlilor partenere Campusului Tehnic Brașov, Școala Profesională Germană Kronstadt (SPGK) și Colegiul Tehnic Energetic Remus Răduleț (CTERR).

Cele două școli oferă elevilor formare profesională de calitate sub îndrumarea atentă a profesorilor, dar și cu implicarea directă a companiilor care investesc în educație, companii membre aleAsociației DWK Fit For Future. Tinerii învață meserii tehnice căutate pe piața muncii, lucru care le asigură ulterior oportunități profesionale pe termen îndelungat.

Ceremonia de absolvire de anul acesta i-a celebrat pe cei aproape 300 de elevi care de-a lungul celor trei ani de studiu au reușit să deprindă abilități variate și care reprezintă acum o forță calificată de muncă. Printre calificările acestora se numără cele de Electromecanic, Operator la mașini-unelte cu comandă numerică, Sculer matrițer, Operator fabricarea și prelucrarea polimerilor, Mecanic utilaje și instalații în industrie, Confecționer articole din piele și înlocuitori. La terminarea anilor de studiu, diploma primită de absolvenții Campusului Tehnic este recunoscută la nivel internațional, lucru care aduce beneficii în plan profesional.

Președintele Asociației DWK Fit for Future a deschis ceremonia de absolvire, alături de viceprimarul Municipiului Brașov, de reprezentantul AHK – Camera de Comerț și Industrie Româno-Germană și de Președintele Asociației Clubului Economic German Brașov DWK Fit for Future. Reprezentanții companiilor susținătoare ale Campusului Tehnic Brașov au fost prezenți la festivitate pentru a arăta încă o dată că sunt alături de tinerii care se află la începutul călătoriei profesionale. În prezent, 18 companii sunt implicate în proiectul Campusului Tehnic Brașov: Premium Aerotec, Caditec, Elmas, Dräxlmaier, Joysonquin, Hutchinson, Kronospan, Lingemann, Mepro, NBHX Rolem, Preh, Ramoss Com, Schaeffler, Schneider, Schulte & Schmidt, Stabilus, Varta și Vitesco.

Absolvirea celor trei ani de studiu teoretic și practic pe băncile și în atelierele Școlii Profesionale Germane Kronstadt (SPGK) și ale Colegiului Tehnic Energetic Remus Răduleț (CTERR), dar și în fabricile companiilor membre, reprezintă începutul unei frumoase călătorii profesionale.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments