web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de cabluri cu fibră optică Romcab Târgu-Mureş are 15 mil. euro pentru achiziţia de utilaje

Producătorul de cabluri cu fibră optică Romcab Târgu-Mureş are 15 mil. euro pentru achiziţia de utilaje

Producătorul de cabluri cu fibră optică Romcab Târgu-Mureş (simbol bursier MCAB), prin intermediul acţionarului majoritar Sadalbari, în calitate de parte afiliată, a anunţat un program de investiţii de aproximativ 15 mil. euro, compania făcând referire la o „nouă oportunitate legată de modificările actuale ale cererii de produse pe piaţa de desfacere”, conform unui raport de la BVB.

Datorită reducerii semnificative a cererii pe cabluri de instalaţii şi a creşterii cererii de produse pe cabluri de transport energie şi ţinând cont de faptul că Romcab nu are momentan capacitatea şi dotarea de a produce cabluri de transport energie, strategia societăţii este să achiziţioneze utilaje noi şi second hand şi să retehnologizeze utilajele pe care le foloseşte în prezent, astfel încât acestea să se adapteze cererii actuale de produse, aspect necesar pentru dezvoltarea şi menţinerea societăţii pe piaţă.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW