6.7 C
Cluj-Napoca
joi, aprilie 18, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIAutonet lansează Autonet Mobility App – prima aplicație cu servicii de reparații...

Autonet lansează Autonet Mobility App – prima aplicație cu servicii de reparații auto incluse

Autonet, furnizorul numărul 1 de servicii din domeniul auto pe piața românească, lansează Autonet Mobility App, prima aplicație de mobil cu servicii de reparații auto incluse, care centralizează toate informațiile despre mașină și oferă utilizatorului informații personalizate despre aceasta.

Autonet Mobility App este aplicația care oferă utilizatorilor servicii auto și soluții de remediere pentru aproape orice problemă tehnică legată de mașină, toate personalizate pentru nevoile specifice ale deținătorului auto. În plus, este prima aplicație care oferă servicii de reparații incluse.

De la alerte de expirare documente, reparații mecanice și de caroserie, asistență rutieră sau servicii online de parcare, aplicația aduce serviciile auto la un loc. Fie că este vorba despre o defecțiune pe drum, avarie rezultată în urma unui accident sau doar o inspecție regulată, Autonet Mobility este de ajutor.

Alerte precise referitoare la documentele mașinii

De acum înainte, cu ajutorul aplicației deținătorul auto poate fi notificat în timp util cu privire la datele de expirare ale asigurării RCA, ale rovignetei sau ale certificatelor I.T.P, la scadențele ratelor CASCO, toate în același loc.

Servicii de reparație

Autonet Mobility App oferă soluții de reparație atât pentru cazuri de întreținere, cât și pentru remedierea unor defecțiuni neprevăzute. Aplicația oferă acces instant la cele mai bune oferte de preț pentru anumite defecțiuni predefinite, iar utilizatorul poate programa automobilul la cel mai apropiat service. De asemenea, se pot solicita alte reparații constatate și remediate la prezentare în service.

Suport extins
Autonet Mobility este de folos în evenimente neprevăzute, chiar și la nivel european, pachetul de asistență și soluții de Asistență Rutieră fiind oferit de aplicație tuturor utilizatorilor.

Informații actuale
Autonet Mobility oferă acces la ultimele reglementări rutiere, dar și informații tehnice legate de autoturisme.

”În ziua de azi, suntem mereu în mișcare, iar mașina este <partenerul> de nădejde pe care ne bazăm pentru drumurile zilnice. Atunci când ne-am gândit să dezvoltăm această aplicație am avut în vedere faptul că mașina noastră merită atenție și că suntem datori să călătorim în siguranță, având grijă ca tot ceea ce ține de automobil să fie actualizat, la punct și în regulă, în orice moment. Mai mult, faptul că Autonet Mobility oferă asistență tehnică pe drum, 24/24 credem că este esențial pentru liniștea și siguranța oricărui conducător auto. Ne dorim ca pe viitor să extindem și mai mult lista funcționalităților disponibile în aplicație, pentru a răspunde în continuare nevoii de siguranță pe drum.”,  a declarat Tamás Ilonczai, Manager Marketing Autonet Import România.

Autonet Mobility App este disponibil în AppStore (iOS) și în Google Play (Android), iar descărcarea este gratuită.

Autonet Import Romania este liderul pieței de piese de schimb și servicii conexe din România, poziție pe care o deține de 16 ani. Înființată în 1996, compania oferă soluții integrate pentru profesioniștii din domeniul reparațiilor și mentenanței auto: piese de schimb, accesorii auto, produse chimice și vopsele, echipamente de service, soluții IT, asistență tehnică, concepte de service, soluții de reciclare, soluții de gestionare a flotei și multe altele. Activitatea companiei este structurată în 19 divizii de business, fiecare cu echipe dedicate de profesioniști.

Rețeaua logistică Autonet Import România cuprinde 54 de depozite și două centre regionale de distribuție, în Satu Mare și București, acesta din urmă fiind echipat cu unul dintre cele mai avansate sisteme de depozitare automate, AutoStore. Un al treilea centru de distribuție este programat să fie construit și va include, de asemenea, sistemul AutoStore. Compania gestionează un total de 13 concepte de servicii, care totalizează 662 de membri. Operațiunile zilnice ale Autonet Import România sunt efectuate de o echipă de 1.200 de angajați. Din 2015, compania este membră a SAG – Autonet Group, unul dintre cei mai importanți jucători de pe piața europeană de piese de schimb, totalizând 32 de companii cu activități în 13 țări.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments