web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > IBB HIB România intră în top 100 companii de construcții, având afaceri de 39 mil. euro în 2021

IBB HIB România intră în top 100 companii de construcții, având afaceri de 39 mil. euro în 2021

IBB HIB România, parte a Grupului româno-german IBB Holding, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 193,183,897 lei (39 mil euro), în creștere cu 715% față de anul anterior. Rezultatul financiar aferent 2021, propulsează compania IBB HIB România în top 100 companii de construcții.

IBB HIB România și desfășoară activități generale de construcții pe teritoriul României începând cu anul 2016. IBB-HIB România are o gamă de servicii ce include: săpături și terasamente; execuție de drumuri, autostrăzi și poduri, căi ferate de suprafață și subterane; construcții civile și industriale; demolări; închirieri utilaje de construcții pentru terasamente, excavații, nivelări, compactări, transport de materiale, etc. Alături de serviciile oferite IBB HIB România oferă și o gamă de materiale de construcții produse după rețele certificate: diferite clase de benton, mixturi asfaltice, alte produse produse din beton, ciment, ipsos. Grupul de Companii IBB a fost înființat în 2012, în Germania de o familie de antreprenori români.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW