web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Antreprenorul Nagy Dionisie a ajuns la afaceri de peste 57 mil. euro cu traderul de cereale Agropec Dionis

Antreprenorul Nagy Dionisie a ajuns la afaceri de peste 57 mil. euro cu traderul de cereale Agropec Dionis

Compania Agropec Dionis, controlată de antreprenorul Nagy Dionisie, din localitatea Cetatea de Baltă, judeţul Alba, a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 282,3 mil. lei (57,4 mil. euro), în creştere cu 62,6% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice.

Compania a avut anul trecut un profit net de aproximativ 726.000 de lei (148.000 de euro), de patru ori mai mic faţă de anul precedent, conform datelor publice. Compania a ajuns în 2021 la un număr mediu de 24 de angajaţi.

Agropec Dionis a fost înfiinţată în anul 2009 cu principal domeniu de activitate cultivarea cerealelor, plantelor leguminoase şi a plantelor producătoare de seminţe oleaginoase, iar din 2011 a demarat activitatea în domeniul comerţului cu cereale. În anii care au urmat, activitatea companiei s-a dezvoltat, cuprinzând treptat comerţul cu combustibili şi creşterea bovinelor de carne.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW