web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > MedLife a preluat Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor

MedLife a preluat Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor

MedLife, liderul pieţei de servicii medicale private din România, anunţă achiziţionarea pachetului integral de acţiuni al societăţilor din grupul Medicris Oradea, cel mai mare centru de medicina muncii şi servicii conexe din judeţul Bihor.

”Această nouă tranzacţie înseamnă o extindere naturală a portofoliului de servicii pentru pacienţii şi abonaţii noştri”, spune Dorin Preda, Executive Director al MedLife Group.

Medicris activează de peste 20 ani pe piaţa de servicii medicale private din Oradea şi oferă servicii medicale de ambulator, pentru un portofoliu de peste 22.000 de abonaţi, care integrează mai multe specialităţi medicale printre care medicina muncii, oftalmologie, medicină internă, ORL, psihologie şi altele.

Anul trecut, compania a raportat afaceri de 4,6 mil. lei, plus 22% faţă de anul precedent şi profit de 368.567 lei, potrivit datelor de la Ministerul de Finanţe. Potrivit reprezentanţilor MedLife, tranzacţia Medicris Oradea a fost derulată de către Genesys Arad, una dintre primele companii achiziţionate de grup.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW