web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Producătorul de mobilier Iris Service Ciuc din Miercurea Ciuc şi-a dublat profitul în 2021

Producătorul de mobilier Iris Service Ciuc din Miercurea Ciuc şi-a dublat profitul în 2021

Producătorul de mobilier Iris Service Ciuc, controlat de antreprenorul Negru Petru, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 143,8 mil. lei (29,2 mil. euro), în creştere cu 48% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania a realizat anul trecut un profit net de 13,5 mil. lei (2,7 mil. euro), de 2,2 ori mai mare faţă de anul precedent, când Iris Service Ciuc a avut un câştig net de aproximativ 6 mil. lei (1,2 mil. euro), conform datelor publice. Producătorul de mobilier a ajuns anul trecut la un număr mediu de 1.022 de angajaţi.

În fabrica din Miercurea Ciuc sunt produse paturi, biblioteci şi vitrine, pătuţuri şi leagăne, comode, tocătoare şi blaturi de bucătărie, noptiere, rafturi, scări, mese, dulapuri, scaune, cuiere, picioare de pat, dar şi cutii de lemn industriale. Produsele sunt fabricate în principal din lemn masiv de stejar, fag şi răşinos.

Compania Iris Service Ciuc, care în urmă cu 21 ani era activă în domeniul construcţiilor, a ajuns în prezent unul dintre producătorii mari de mobilă, realizând producţia într-o fabrică situată pe o suprafaţă de 20.000 mp, conform datelor de pe site-ul companiei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW