20.7 C
Cluj-Napoca
joi, iunie 13, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALSenior Software investeşte 300.000 euro pentru extinderea operaţiunilor în Timişoara

Senior Software investeşte 300.000 euro pentru extinderea operaţiunilor în Timişoara

Senior Software, furnizor, dezvoltator şi integrator local de soluţii software pentru mana­gementul afacerilor a alocat un buget de 300.000 euro pentru dezvoltarea operaţiunilor în Timişoara, acesta fiind al cincilea oraş în care se extinde compania. În prezent, Senior Software îşi desfăşoară activitatea în patru puncte de lucru din Bucureşti, Cluj, Constanţa şi Iaşi. În total, compania are în prezent 180 de angajaţi în cele patru oraşe, iar în Timişoara şi-a propus să recruteze în primă fază 20 de persoane pentru serviciul de suport clienţi, dar şi pentru implementarea şi vânzarea de soluţii software.

”Deschiderea punctului de lucru din Timişoara face parte din strategia Senior Software de extindere geografică, începută în 2008 cu înfiinţarea filialei din Constanţa şi continuată cu sediile din Iaşi şi Cluj. Alegerea a fost una firească, datorată în primul rând potenţialului de business din vestul ţării, noi având deja companii importante din această zonă în portofoliul nostru de clienţi, printre care se numără şi Barum Automotive, RPW Logistics, Vitacom Electronics, Side Grup, Agroland sau Randler Group. Ne dorim să formăm o echipă puternică de consultanţi specializaţi în activităţi de vânzare, implementare de sisteme informatice, dar şi în activităţi de suport, prin intermediul căreia să fim cât mai aproape de companiile care caută soluţii pentru digitalizarea afacerii”, a declarat Daniel Toma, directorul general al Senior Software.

Compania, înfiinţată în 2003, caută pentru biroul din Timişoara specialişti în implementarea de soluţii software, cu abilităţi de contabilitate, producţie sau logistică, consultanţi suport şi personal dedicat pentru zona de vânzări. Echipa formată va oferi servicii de consultanţă firmelor din Timişoara şi din împrejurimi, interesate de digitalizarea afacerii prin soluţiile Senior Software. Compania are în portofoliu o gamă largă de soluţii software de business precum ERP (enterprise resource planning), BI (business intelligence), SCM (Supply chain management), MES (manufacturing execution system), e-commerce, dar şi hardware.

La finalul acestui an, compania şi-a propus să ajungă la o echipă de 200 de angajaţi în total în cele cinci oraşe. În prezent, majoritatea angajaţilor lucrează pentru biroul din Bucureşti (65%), restul fiind împărţiţi între Constanţa (27%), Cluj-Napoca (6%) şi Iaşi (2%).

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments