23.7 C
Cluj-Napoca
duminică, iunie 23, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURIAutonet Import organizează cel mai important eveniment pentru profesioniștii auto din România...

Autonet Import organizează cel mai important eveniment pentru profesioniștii auto din România (P)

Autonet Import, unul dintre cei mai importanți angajatori din județul Satu Mare, oragnizează, în 18 iunie, în Cluj-Napoca, cel mai important eveniment dedicat exclusiv profesioniștilor din domeniul auto din România. Autonet Mobility Show 2022 se întoarce după doi ani de pauză și promite o experiență completă pentru vizitatorii săi, atât în ceea ce privește aspectul profesional, cât și atunci când vine vorba de distracție. În plus, aniversarea Autonet 25+1, va fi prilejul perfect pentru ca partenerii, echipa, furnizorii, transportatorii și colaboratorii Autonet să celebreze împreună. Evenimentul se desfășoară între orele 9 și 19.

BT Arena, sala polivalentă din Cluj-Napoca, va găzdui cele 100 de standuri expoziționale, la care vizitatorii vor putea afla cele mai noi trenduri din domeniul auto. Ca de obicei, cei mai importanți producători de componente și sisteme auto vor fi prezenți cu toate informațiile legate de produsele lor, demonstrații tehnice, dar și surprize pentru participanți. Furnizorii de echipamente de service vor fi gata, și ei, să își prezinte echipamentele, utilajele și sculele din portofoliu. Departamentele și companiile Grupului Autonet îi vor aștepta pe profesioniștii auto cu concepte de service și magazin, servicii și soluții dedicate, precum și cu gama de mărci exclusive. De asemenea, nu trebuie ratat nici standul moto, unde participanții vor avea ocazia să îl cunoască pe Mani Gyenes, cel mai bu român din Raliul Dakar, dar nici standul pregătit pentru Învățământul Dual, un proiect prin care Autonet Import sprijină pregătirea următoarei generații de specialiști auto.

În 2022, evenimentul este sprinijint de partenerii Gold: Bosch, Brembo, Castrol, Continental, Delphi Technologies, Driv, Febi, Forsius, KYB, Mahle, Mobil 1, Schaeffler, Valeo și ZF. Partenerii silver sunt: Elring, Exide, Hella, Herth+Buss, Mann Filter, NGK-NTK, NRF și Varta.

Trei artiști de top vor susține concerte. Delia nu are nevoie de nici o prezentare, atât melodiile sale, cât și prezența sa în show-urile tv fiind pe cât de cunoscute, pe atât de apreciate. Voltaj este una dintre cele mai dinamice trupe rock din țara noastră, piesele lor pline de energie garatând, mereu, un spectacol electrizant. Line-up-ul este completat de trupa Jukebox, o prezență constantă în “Cronica Cârcotașilor”, una dintre cele mai apreciate formații de muzică live de la noi.

La Autonet Mobility Show, experiența gastronomică va fi și, ea, la înălțime. 25+1 de food truck-uri așteaptă participanții la Autonet Street Food Festival, cu peste 50 de preparate diferite. Meniurile vor include, printre altele, burgeri, sandwich-uri pulled pork, preparate italiene și spaniole, deserturi și băuturi. Autonet Street Food Festival vă asteaptă în parcul din vecinătatea sălii polivalente.

La colțurile tematice, participanții sunt așteptați să se distreze în familie! Pe doamne și domnișoare le așteaptă profesioniști experimentați în make-up și hairstyling, în colțul pregătit în mod special pentru ele. În spațiul destinat copiiilor, pentru cei mici sunt pregătite activități distractive și educative, iar în cornerul artistic, caricaturiști profesioniști și un photo booth vor fi gata să ofere o amintire amuzantă de la Autonet Mobility Show și Aniversarea Autonet 25+1.

Astfel, toți profesioniștii în reparații, magazinele de piese auto, flotele și clienții Autonet, sunt invitați la Autonet Mobility Show și Autonet 25+1! Este cea mai bună oportunitate de interacționa în mod direct cu cei mai mari producători de piese și accesorii auto, pentru a afla tot ce este nou în domeniu, iar apoi să se bucure, împreună cu familia sau colegii, de toate surprizele, distracția și aromele acestui eveniment complet.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments