web analytics
Sunteți aici
Home > ANUNȚURI > Inovație în protecția solară – Protecția cu spectru larg de la Gerovital H3 Derma + Sun

Inovație în protecția solară – Protecția cu spectru larg de la Gerovital H3 Derma + Sun

Ultimele studii în domeniul dermatologiei prezintă inovații pentru produsele cu SPF, care protejează nu doar împotriva razelor UV, ci ajută pielea prin multiple alte beneficii: deopotrivă pentru sănătatea și frumusețea noastră. Dacă până acum aveam în vedere doar radiațiile ultraviolete atunci când alegeam cosmetice pentru protecție solară, specialiștii din industrie ne atrag atenția acum asupra efectelor nocive a celorlaltor tipuri de raze din spectrul electromagnetic: lumina vizibilă și infraroșie.

Radiațiile UVA determină arsuri ale pielii şi modificări  de durată în structura ADN-ului celular. Cu toate că celulele au capacitatea de a-şi regenera propriul ADN distrus, arderile repetate pot să afecteze această capacitate reparatoare, iar distrugerea cronică a celulelor va determina o piele îmbătrânită prematur şi un risc crescut al apariţiei cancerului de piele. Razele UVB posedă o cantitate mare de energie, determinînd arsuri solare şi fotoîmbătrânirea accelerată a pielii. Dacă până acum era cunoscut faptul că lumina albastră este dăunătoare pentru ochi, în ultimii ani, specialiștii vin cu o nouă avertizare: și pielea poate fi afectată de expunerea la lumina albastră. Lumina albastră (VL) induce stresul oxidativ în piele. Acest lucru contribuie la îmbătrânirea pielii, prin reducerea nivelului de colagen și elastină, care cauzează apariția ridurilor și tulburări de pigmentare. Specialiștii apreciază că  „lumina albastră are capacitatea de a penetra mai adânc în piele, comparativ cu lumina UVA și UVB”. Lumina infraroșie (IR) este și ea responsabilă de fotoîmbătrânirea pielii prin denaturarea structurilor proteice din piele.

Technologia Physablock pentru o protecție solară performantă

Având în vedere faptul că radiațiile solare sunt tot mai puternice iar tot mai multă lume prezintă alergii solare, dar și noile studii despre undele electromagnetice, cercetătorii companiei Farmec au integrat în gama dermatocosmetică Gerovital H3 Derma+ Sun tehnologia PHYSABLOCK, pentru o protecție completă împotriva radiațiilor de tip UVA, UVB, VL și IR.

Ingredientul în jurul căruia s-a construit tehnologia este Physavie® – activ vegetal extras din planta de origine tropicală Physalis angulata, cu proprietăți importante de protecție a pielii expuse la soare, inclusiv împotriva radiațiilor infraroșii și a luminii vizibile – responsabile de creșterea temperaturii pielii, care determină fotoîmbătrânirea cutanată. Tehnologia PHYSABLOCK  este o asociere inovatoare de filtre solare și principii active, care asigură protecție avansată împotriva unui spectru larg de radiații, astfel:

  • stimulează eficient mecanismele naturale de apărare ale pielii împotriva efectelor dăunătoare declanșate de radiațiile solare;
  • reduce semnificativ cantitatea de radiații care ajunge în piele și o protejează împotriva fotoîmbătrânirii și distrugerii fibrelor de colagen și elastină.

De asemenea, principiile active din componența tehnologiei PHYSABLOCK, precum Vitamina E – unul dintre cei mai eficienți antioxidanți naturali, care neutralizează radicalii liberi – și Bisabololul, un activ cosmetic recunoscut pentru virtuțile sale de reparare și calmarea pieli, au efecte emoliente și de îngrijire a pielii sensibile.

Dermatocosmetice pentru întreaga familie

Gama Gerovital H3 Derma+ Sun conține produse variate, adresate tuturor tipurilor de piele, fără ingrediente sensibilizante, formule testate sub control dermatologic pe persoane cu piele sensibilă. Pentru o protecție ridicată, este indicat Laptele Protecție Solară SPF 30 sau Laptele Protecție Solară SPF 50. Părinții pot opta pentru Crema Protecție Solară Copii SPF 50, care are o formulare blândă, adaptată specificului pielii sensibile a copiilor. Textura este emolientă, rezistentă la apă, fără parfum, fără alcool. Pentru ten, cele două produse din gamă oferă atât protecție împotriva fotoîmbătrânirii, cât și o acoperire discretă, pentru un machiaj de vară lejer și luminos: Crema Față SPF 50 Tentă Naturală(pentru fototipuri deschide de piele) șiCrema Față SPF 50 Tentă Aurie(pentru fototipuri închise sau piele bronzată).

În cazul expunerii îndelungate la soare, este recomandată Loțiunea Calmantă După Plajă, care are rolul de a calma și revigora pielea înroșită, oferind o senzație de răcorire. De asemenea, Gelul Reparator După Plajă este special conceput pentru a accelera refacerea epidermei după băile de soare și este potrivit atât pentru față, cât și pentru corp. Acesta reduce pruritul, iritațiile și orice disconfort al pielii sensibilizate de expunerea la soare. Dezvoltate de cercetători cu o vastă experiență în sănătatea și frumusețea pielii, sub emblema calității brandului Gerovital, produsele dermatocosmetice solare Gerovital H3 Derma+ SUN sunt alegerea ideală pentru o protecție completă și eficientă împotriva radiațiilor solare pe tot parcursul anului.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW