20.7 C
Cluj-Napoca
sâmbătă, iulie 13, 2024
Google search engine
AcasăANUNȚURICorteva Agriscience vă așteaptă la FarmConect România, Târgul Agriculturii Românești (P)

Corteva Agriscience vă așteaptă la FarmConect România, Târgul Agriculturii Românești (P)

În perioada 9-11 iunie, Corteva Agriscience, cea mai mare companie de agricultură din lume și unul dintre cei mai importanți din piața agricolă din România, vă așteaptă la FarmConect România, Târgul Agriculturii Românești, organizat la Slobozia de Asociația Producătorilor de Porumb din România.

Agricultorii sunt așteptați la standul cu numărul 28, pe culoarul central, într-o atmosferă primitoare, cu o băuturi reci și înghețată, dar mai ales cu noutăți, sfaturi și recomandări, precum și demonstrații live. Ce înseamnă demonstrații live? Ei bine, pentru că agricultura de precizie este tot mai importantă, în cadrul târgul va avea loc lansarea oficială a aplicației Granulat Link, soluția companiei pentru o mai bună gestionare a fermei. Cu acest prilej fermierii interesați pot afla care sunt beneficiile pe care le pot avea în propriile ferme și, bineînțeles, cum funcționează această aplicație.

Cultivatorii de cereale sunt așteptați în zona special amenajată pentru a afla care sunt recomandările companiei în segmentul de protecția a culturilor. De asemenea, fermierii cultivatori de rapiță au posibilitatea de a cunoaște noii hibrizi și noile produse pentru protecția plantelor, deoarece și ei vor avea parte de o zonă special amenajată, unde reprezentanții companiei pot răspunde tuturor întrebărilor.

”Ne bucurăm să participăm la prima ediție a acestui eveniment care se anunță cu totul special. Ne dorim să fim cât mai aproape de fermieri, nu doar la evenimentele pe care noi la organizăm, ori în cadrul vizitelor din fermă, ci și în astfel de întâlniri, unde poate exista și termen de comparație. Încercăm să oferim fermierilor soluții cât mai eficiente pentru zona în care-și desfășoară activitatea, iar aceste soluții și produse să devină cele mai căutate din piață în urma utilizării lor. Noi știm ce le oferim, pentru că le ascultăm problemele și sugestiile, de aceea îi îndemn pe toți colaboratorii noștri, de fapt pe toți fermierii, să ne vizite standul, pentru că echipa noastră va fi acolo pentru a-i asculta, pentru a le face recomandări conform nevoilor, dar mai ales pentru a le asculta sugestiile”, a declarat Maria Cîrjă, Marketing Manager Corteva Agriscience România & Moldova.

Așadar, nu uitați, în perioada 9-11 iunie, reprezentanții Corteva Agriscience vă așteaptă la Slobozia, la prima ediție a Târgului Agriculturii Românești! Biletele gratuite se pot obține aici!

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments