web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Farmaciile Ducfarm din Cluj au trecut pragul de 300 mil. lei cifră de afaceri

Farmaciile Ducfarm din Cluj au trecut pragul de 300 mil. lei cifră de afaceri

Reţeaua de farmacii Ducfarm a trecut de 313 mil. lei cifră de afaceri în 2021, după un avans de 22% faţă de anul anterior, arată datele de la Ministerul de Finanţe. Ducfarm a crescut semnificativ şi la nivel de profit, dublându-şi rezultatul în 2021, până la 12,1 mil. lei. Com­pania angajează peste 200 de persoane.

Sub brandul Ducfarm activează 23 de farmacii, iar zona acoperită de reţeaua regională este formată din judeţele Cluj (14 farmacii în Cluj-Napoca, una în Turda şi una în Floreşti), Sălaj (3 farmacii) şi Bihor (3 farmacii) şi Baia Mare (o farmacie). Compania este controlată de patru antreprenori – Radu şi Simona Oprean şi Radu şi Sandra Gorcea.

În anul 2017, Ducfarm a înfiinţat o nouă companie – Ducfarm Logistic, care a devenit operaţională de la sfârşitul anului 2018, sub care a transferat activitatea logistică de achiziţie şi distribuţie a medicamentelor către farmaciile din reţea. Reţeta“ de creştere a marilor jucători a fost modelul de business legat între distribuţie şi retail farma. Astfel, toţi cei cinci jucători din retailul farmaceutic fac parte din grupuri care controlează şi distribuitori de medicamente.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW