6.7 C
Cluj-Napoca
joi, aprilie 18, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALTelios Care a deschis în incinta Cluj Business Campus (CBC) prima clinică...

Telios Care a deschis în incinta Cluj Business Campus (CBC) prima clinică medicală hybrid din România

Telios Care şi Cluj Business Campus (CBC) anunţă deschiderea primei clinici hybrid din România, într-un campus de birouri, dedicată atât angajaţilor care lucrează şi locuiesc în clădirile ansamblului rezidenţial, cât şi persoanelor care au reşedinţa în municipiul Cluj-Napoca şi în zonele limitrofe.

Noua unitate medicală va deveni locul unde pacienţii vor avea acces la servicii medicale care acoperă toate cele 23 de specialităţi oferite de Telios Care. Investiţia în acest proiect este cuprinsă între 500.000 şi 700.000 de euro şi acoperă atât amenajarea spaţiului dedicat viitorilor pacienţi, cât şi achiziţionării de echipamente medicale.

”Ne bucurăm să anunţăm comunitatea Cluj Business Campus (CBC) că, începând cu anul acesta, va beneficia de servicii medicale de înaltă calitate, livrate pe un model inovativ care asigură un acces mai facil la consultaţii medicale. Philip Choban este un vizionar, iar echipa Telios Care a demonstrat că este un benchmark în telemedicina din România. Credem că viitorul medicinei, asemenea viitorului muncii, are o componentă hibridă şi ne bucurăm că această idee este implementată la CBC”, a declarat Vlad Buzoianu, CEO Cluj Business Campus.

Clinica este o unitate medicală suplimentară pe care abonaţii Telios Care, indiferent dacă au sau nu asigurare medicală, o vor putea accesa pentru servicii medicale la tarife reduse, primind aceeaşi îngrijire personalizată pe care o primesc acum utilizând serviciile de telemedicină. În al doilea rând, şi populaţia generală are acces direct la clinică şi la informaţii despre felul în care pot beneficia de serviciile medicale.


„Telios Care a fost fondată cu scopul de a face serviciile de sănătate şi wellness cât mai accesibile prin intermediul tehnologiei şi îngrijirii centrate pe pacient. Acum a sosit momentul pentru a trece la nivelul următor şi pentru a oferi oamenilor posibilitatea de a alege felul în care doresc să beneficieze de servicii medicale. Telemedicina are posibilitatea de a ajunge la persoane din comunităţile rurale, iar echipa Telios Care face ca acest lucru să se întâmple în fiecare zi prin experienţa internaţională, prin profesionalismul şi dedicarea de care dă dovadă. De altfel, experienţa în domeniul telemedicinei este principalul nostru atu.” a declarat Philip Choban, CEO & Founder Telios Care.

Telios Care, pionier în telemedicina din România, aduce prin membrii săi fondatori, peste 25 de ani de experienţă din Statele Unite ale Americii în servicii de îngrijire medicală la distanţă.

În 2017, alături de ceilalţi membri fondatori, Lucian Coşoi, Matt Henry (în SUA) şi Dr. Adrian Danciu, Philip Choban a pus bazele primului serviciu dedicat de telemedicină din România. În cei 5 ani de existenţă a oferit servicii de telemedicină pentru angajaţii a mai mult de 200 de companii din România, acoperind peste 110.000 de angajaţi şi 23 de specialităţi medicale.

Echipa Telios Care împărtăşeşte aceeaşi viziune – acces la servicii medicale de calitate, oricând, de oriunde.  O vizită la doctor mai uşoară, o vizită la doctor mai bună. În sprijinul acestei viziuni transformă modul în care beneficiarii şi companiile îşi folosesc timpul şi resursele. 

Cluj Business Campus (CBC) din Cluj-Napoca este un proiect de real estate care aduce conceptul de „1-minute city” pe piaţa de birouri din România. În cei peste 30.000 mp sunt găzduite birouri, apartamente, bistro-uri, un rooftop bar, un teren de sport, o sală de fitness, un parc, o grădiniţă şi o şcoală internaţională şi un studio de podcasting. În prezent, campusul a adoptat filozofia de work-life blending şi construieşte un mediu în care wellbeing-ul şi sustenabilitatea sunt pilonii principali ai vieţii de zi cu zi.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments