13.1 C
Cluj-Napoca
vineri, martie 29, 2024
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALCum să ai grijă de tine și de natură, în același timp

Cum să ai grijă de tine și de natură, în același timp

Să avem grijă de noi înseamnă să avem grijă și de natură, pentru că orice are un impact asupra mediului înconjurător are un impact și asupra sănătății noastre. Iar lanțul alegerilor responsabile față de mediu începe, de multe ori, la raft.

Folosește produse de îngrijire naturale

Produsele cosmetice bogate în ingrediente de origine naturală sunt ideale pentru toate tipurile de piele, fără probleme dermatologice specifice. Acestea sunt hipoalergenice, curate din punct de vedere al ingredientelor și al formulelor, iar astfel asigură o îngrijire delicată și intensă a pielii.  

Prima gamă de cosmetice fără conservanți introdusă de compania Farmec de peste 30 de ani pe piața din România a fost Gerovital Plant. De-a lungul timpului și-a îmbunătățit formulele pentru a încorpora peste 90% ingrediente de origine naturală, care asigură echilibrul microbiomului pielii. Acesta mai este cunoscut și sub denumirea de floră a pielii, care găzduiește miliarde de microorganisme vii, cu rol în imunitate și în protejarea organismului împotriva bacateriilor dăunătoare. La baza gamei se află complexul Poliplant Microbiom Protect, format din Equibiome si un complex natural de plante din flora locală, având un rol important în susținerea sănătății și a frumuseții naturale a pielii.

Gerovital Plant oferă o gamă extinsă de produse de îngrijire, îmbunătățite cu beneficiile antiîmbătrânire care au consacrat brandul. O rutină prietenoasă cu pielea, dar și cu mediul începe prin curățarea tenului folosind apa micelară cu extract de brusture, care curăță blând fața, ochii și buzele de machiaj și impurități. Apoi, recomandăm crema hidratantă cu ulei de măsline, pentru revitalizarea celulelor și creșterea consumului de oxigen la nivelul acestora. Iar Boosterul Vitalitate și Strălucire este soluția ideală, sub formă de ser, pentru regenerarea pielii și pentru un aspect mai tânăr, revitalizat și strălucitor.

Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine!

Prin reciclare, materialele uzate sunt transformate în produse noi, iar așa se diminuează cantitatea deșeurilor depozitate la gropile de gunoi. Astăzi, cea mai mare parte a produselor pot fi reciclate, de la ambalaje, sticlă, metal, plastic, până la electronice, baterii și anvelope. Farmec s-a implicat în acest demers, așa că, după ce ai golit ambalajele produselor Gerovital Plant sau ale altor produse din portofoliul companiei, le poți aduce în magazinele Farmec și Gerovital din orașul tău, pentru a fi sortate și reciclate corespunzător prin programul „Ai grijă de natură așa cum ai grijă de tine”. În plus, la patru ambalaje returnate, primești pe loc un produs cadou. Prin aceste minime practici sustenabile în viața de zi cu zi, poți limita impactul produselor consumate asupra naturii și a sănătății și, astfel, contribui la un mediu mai curat.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments