21.7 C
Cluj-Napoca
marți, mai 30, 2023
Google search engine
AcasăANUNȚURIFIA Nova Protect Fond, fond de investiții destinat profesioniștilor din MAI, Administrația...

FIA Nova Protect Fond, fond de investiții destinat profesioniștilor din MAI, Administrația Penitenciarelor, Poliția Locală și pensionarilor din aceste structuri, a devenit operațional

FIA Nova Protect Fond, fond de investiţii alternative destinat exclusiv pompierilor, jandarmilor, poliţiştilor şi celorlalţi profesionişti din MAI, din Administraţia Penitenciarelor şi din Poliţia Locală, precum şi pensionarilor acestor sisteme, a devenit operaţional, iar investiţiile se pot face pe plaforma digitală MyNova. FIA Nova Protect Fond, autorizat de către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF), este administrat de Nova Vision Investments AFIA şi este singurul din România care are şi o componentă de asigurare. 

”FIA Nova Protect Fond a negociat prin intermediul partenerilor săi o asigurare pentru 24 de ore din 24, 7 zile din săptămână şi pentru accidente produse oriunde în lume. În această poliţă de asigurare, partea contractantă este FIA Nova Protect Fond, prin administratorul Nova Vision Investments AFIA, iar beneficiarii poliţei sunt investitorii FIA Nova Protect Fond. Dacă nu eşti investitor, nu poţi fi asigurat”, a explicat Dana Jeaninne Lazăr, Preşedinte Director General al Nova Vision Investments AFIA.

Asigurătorul FIA Nova Protect Fond este Allianz-Ţiriac Asigurări SA, depozitarul şi custodele FIA Nova Protect Fond este BRD Groupe Societe Generale, iar Brokerul de asigurare este compania Insurer Broker de Asigurare şi Reasigurare împreună cu RMN 360.

FIA Nova Protect Fond este autorizat în calitate de Fond de Investiţii Alternative destinat investitorilor de retail (FIAIR), specializat în investiţii în valori mobiliare, depozite bancare, instrumente ale pieţei monetare şi în alte active lichide, conform prevederilor legale în vigoare.

NOVA Vision Investments AFIA SA, înfiinţată în 1995, este o societate autorizată de ASF în calitate de administrator de fonduri de investiţii alternative, care funcţionează cu o echipă de profesionişti cu o vastă experienţă pe piaţa de capital. Nova Vision Investments AFIA SA administrează fonduri de investiţii alternative de tip deschis, destinate investitorilor de retail. Societatea este deţinută de Viorel Cataramă.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments