web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Fabrica de mase plastice Reinert din Oradea, profit de 12 mil. lei în 2021, plus 51%

Fabrica de mase plastice Reinert din Oradea, profit de 12 mil. lei în 2021, plus 51%

Dezvoltatorul de soluţii plastice tehnice Reinert Kunststofftechnik, achiziţionat la finalul anului 2019 de germanii de la CCBA Verwaltungs, a raportat pentru 2021 o cifră de afaceri de 118,4 mil. lei (24 mil. euro), în creştere cu aproximativ 40% faţă de anul anterior, conform datelor de la Ministerul Finanţelor.

Reinert Kunststofftechnik a obţinut anul trecut un profit net de 12 mil. lei (2,4 mil. euro), mai mult cu 51,6% faţă de anul anterior, când compania a realizat un câştig net de 7,9 mil. lei (1,6 mil. euro), potrivit datelor publice. Compania a avut anul trecut un număr mediu de 227 de angajaţi.

Reinert Kunststofftechnik şi-a bugetat pentru 2022 un program de investiţii de 5 mil. euro în extinderea fabricii de mase plastice din parcul industrial Eurobusiness Oradea, unde activează din 2015. În 2021, compania a finalizat investiţii de 1,9 mil. euro în mărirea capacităţii de producţie cu şapte maşini noi de injectat. Reinert se ocupă de întregul proces de dezvoltare a produselor, începând cu proiectarea şi confecţionarea instrumentelor de bază ale unei piese şi până la piese cu mai multe componente, în unităţi extrem de complexe, inclusiv asamblare, tampografiere şi sudare.

Reinert Kunststofftechnik se ocupă de producţia şi dezvoltarea de soluţii plastice tehnice pentru marea majoritate a sectoarelor şi industriilor, având clienţi precum Bosch, Recardo, Diehl, Celestica, Mahle, Webasto, Adient, Huber Automotive sau Preh, potrivit informaţiilor de pe site-ul companiei.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW