web analytics
Sunteți aici
Home > LOCURI DE MUNCĂ > Producătorul de componente auto Aptiv angajează 450 de oameni la fabrica din localitatea Ineu, Arad

Producătorul de componente auto Aptiv angajează 450 de oameni la fabrica din localitatea Ineu, Arad

Producătorul de componente auto Aptiv Technology Services & Solutions, fost Delphi Packard România, are disponibile în prezent 450 de locuri de muncă pentru confecţioneri cablaje auto la fabrica din localitatea Ineu, judeţul Arad, potrivit site-ului Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă (AJOFM) Arad.

Compania Aptiv Technology Services & Solutions, cu sediul în localitatea Sânicolau Mare, judeţul Timiş, a finalizat anul 2020 cu o cifră de afaceri de  aproximativ 1,45 mld. lei (294,7 mil. euro), un profit net de peste 2,4 mil. lei (495.000 de euro) şi cu un număr mediu de 3.285 de angajaţi, conform datelor disponibile pe site-ul Ministerului Finanţelor. Aptiv, care produce componente auto şi oferă tehnologie pentru automobile autonome, a fost cunoscută anterior sub numele de Delphi Automotive, divizându-se în 2017 în Aptiv şi Delphi Technologies. Fabricile companiei Aptiv Technology Services & Solutions din Sânnicolau Mare şi Ineu produc sisteme electrice, electronice de distribuţie.

Produsele includ cablaje pentru caroserii, interioare şi uşi, precum şi cablaje mici. Compania a mai avut o fabrică în oraşul Moldova Nouă, judeţul Caraş-Severin, unde producea sisteme de distribuţie electrică şi electronică, cu aproximativ 700 de angajaţi, pe care a închis-o în 2018 din cauza lipsei de personal.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW