web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Familia Grindean din Bistriţa, afaceri de 16,5 mil. euro cu reţeaua de benzinării, restaurante şi hoteluri Ozana

Familia Grindean din Bistriţa, afaceri de 16,5 mil. euro cu reţeaua de benzinării, restaurante şi hoteluri Ozana

Compania Ozana SRL, o afacere cu benzinării, restaurante şi hoteluri controlată de familia Grindean din Bistriţa, a realizat anul trecut o cifră de afaceri de 81,1 mil. lei (16,5 mil. euro), în creştere cu 24,5% faţă de anul anterior, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor Publice. Compania a finalizat anul 2021 cu un profit net de 1,6 mil. lei (330.000 de euro), mai mare cu 27% faţă de anul precedent, când Ozana a avut un câştig net de aproximativ 1,3 mil. lei (267.000 de euro), conform datelor publice. Compania a ajuns în 2021 la un număr mediu de 79 de angajaţi.

Compania operează o reţea de 6 benzinării sub brandul Ozana în judeţul Bistriţa-Năsăud (Bistriţa, Beclean, Susenii Bârgăului, Mititei, Sărmaşu, Feldru), hotelul Ozana de patru stele din municipiul Bistriţa (33 de camere şi 5 apartamente) şi două restaurante, unul în Bistriţa (Rose Garden) şi unul la ieşirea din Beclean (Ozana). 

Compania Ozana SRL a fost înfiinţată în anul 1992 cu principal domeniu de activitate comerţ cu amănuntul al carburanţilor pentru autovehicule în magazine specializate şi este controlată de antreprenorii Ioan şi Ana Grindean.

Articole similare

Sus
Produs în Ardeal

FREE
VIEW