web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > De’Longhi a cumpărat o clădire industrială în Satu Mare şi va investi 28 mil. euro pentru a produce espressoare de cafea

De’Longhi a cumpărat o clădire industrială în Satu Mare şi va investi 28 mil. euro pentru a produce espressoare de cafea

Producătorul de electro­casnice De’Longhi din Italia a cumpărat o uzină în Satu Mare şi va dezvolta aici o nouă fabrică unde vor fi realizate espressoare de cafea, potrivit Ziarului Financiar. Compania mai are două unităţi de producţie pe plan local, la Jucu în Cluj şi la Salonta în Bihor.

”De’Longhi România a achizi­ţionat în februarie 2022 o uzină la Satu Mare. Nu exista nicio companie activă acolo. E vorba de o clădire industrială de 50.000 mp pe care o pregătim acum pentru producţie, producţie ce va debuta începând cu 2023. Capacitatea de producţie va fi dedicată maşinilor automate de cafea sub brandul De’Longhi”, spune Carmen Petcu, general mana­ger al De’Longhi România, citată de ZF.

Pentru a dezvolta noua fabrică, De’Longhi va investi circa 28 mil. euro, din care jumătate de sumă este ajutor de stat, arată datele oficiale. Pentru acest proiect vor fi angajaţi 375 de oameni.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW