web analytics
Sunteți aici
Home > BUSINESS ÎN ARDEAL > Constructorul Frasinul, deţinut de antreprenorul Traian Larionesi, a câştigat un contract de 23 mil. euro cu CJ Sălaj pentru reabilitarea a 34 km de drum judeţean

Constructorul Frasinul, deţinut de antreprenorul Traian Larionesi, a câştigat un contract de 23 mil. euro cu CJ Sălaj pentru reabilitarea a 34 km de drum judeţean

Compania Frasinul din localitatea Anieş, judeţul Bistriţa-Nă­săud, de­ţinută de antreprenorul Traian Larionesi, a câştigat un contract de peste 113 mil. lei (aproximativ 23 mil. euro) cu Consiliul Judeţean Sălaj pentru reabilitarea şi modernizarea tronsonului de 34,56 km din Drumul Judeţean 109E, ce traversează localităţile Rus, Buzaş, Negreni, Cormeniş, Valea Leşului, Lozna şi Cliţ. Finanţarea este asigurată prin Programul Operaţional Regional 2014-2020, termenul de execuţie a lucrărilor fiind de 20 de luni.

”Prin reabilitarea acestui tronson venim în sprijinul locuitorilor de pe Valea Someşului, care, de foarte mulţi ani, sunt nevoiţi să circule pe un drum ce nu a fost vreodată asfaltat. Facem, de asemenea, încă un pas important spre rezolvarea problemei drumurilor judeţene de pământ”, a declarat Dinu Iancu-Sălăjanu, preşedintele Consiliului Judeţean Sălaj, într-un comunicat de presă.

Compania Frasinul, executantul lucrărilor de reabilitare a DJ 109E, a încheiat anul 2021 cu afaceri de 189,6 mil. lei, un profit net de 5,9 mil. lei, având un număr mediu de 228 de angajaţi, potrivit datelor de la Ministerul Finanţelor. Compania Frasinul, deţinută de Traian Larionesi, a realizat până în prezent mai multe lu­crări de construcţii civile şi industriale, poduri, cen­turi oco­litoare, reţele de apă-canal, ma­joritatea în judeţele Bistriţa-Năsăud şi Satu Mare.

Articole similare

Sus
Verified by MonsterInsights
Produs în Ardeal

FREE
VIEW