23.7 C
Cluj-Napoca
luni, mai 29, 2023
Google search engine
AcasăBUSINESS ÎN ARDEALRetailerul electro-IT Altex, la un pas de 6 mld. lei cifră de...

Retailerul electro-IT Altex, la un pas de 6 mld. lei cifră de afaceri anul trecut

Afacerile retailerului electro-IT Altex au ajuns la un pas de 6 mld. lei anul trecut după un avans de 16% versus 2020. Într-un deceniu businessul a crescut de cinci ori, potrivit Ziarului Financiar.

”Sumarizând anul trecut, aş spune că a fost un an dificil. Uitându-mă la 2021 pot spune că a avut şi mo­mente bune, dar şi mai puţin bune. În final însă, l-am încheiat cu bine“, spu­ne Dan Ostahie, fonda­torul şi pro­prietarul Altex, citat de ZF.

Acesta este unul dintre cei mai puternici antre­prenori locali, fiind proprietarul mai multor busi­nessuri româneşti. Cel mai important prin prisma dimen­siunii sale este Altex, companie care se află pe locul doi în rândul afa­cerilor antrepre­noriale româneşti după retailerul de bricolaj Dedeman. În cazul Altex nu doar cifra de afaceri a atins un nou maxim anul trecut, ci şi profitul net, care s-a oprit la un pas de 130 mil. lei, faţă de 123 mil. lei în 2020 şi de 75 mil. lei în anul de dinainte de pan­demie.

În ceea ce priveşte reţeaua de magazine, aceasta numără în prezent circa 125 de unităţi deschise la nivel naţional sub două branduri – Altex şi Media Galaxy. Cele mai multe sub cele sub brandul principal, Altex.

RELATED ARTICLES
- Advertisment -
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine
Google search engine

Most Popular

Recent Comments